Zdravím, přítelkyně má občas bláznivé nápady a rozhodla se stát členkou MHC. Zmínila se mi o tom už loni, mně tedy členství vůbec neláká a tak jsem dosud úspěšně odmítal. Letos máme letenky na několik dálkových letů a tak tuším, že tomu stejně neuniknu. Kdybych to dále odmítal, tak by jí to vadilo a časem by si řekla některému ze svých kamarádů a to by zase vadilo mně. Máte někdo praktickou zkušenost jak vše vyřídit co nejdiskrétněji? .

Mile High Club

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

Zdravím,

přítelkyně má občas bláznivé nápady a rozhodla se stát členkou MHC. Zmínila se mi o tom už loni, mně tedy členství vůbec neláká a tak jsem dosud úspěšně odmítal. Letos máme letenky na několik dálkových letů a tak tuším, že tomu stejně neuniknu. Kdybych to dále odmítal, tak by jí to vadilo a časem by si řekla některému ze svých kamarádů a to by zase vadilo mně.

Máte někdo praktickou zkušenost jak vše vyřídit co nejdiskrétněji?

0

Tak nejdiskrétněji to bude doma před letem na blbečka a my jí to potvrdíme, že to bylo on board smiley

0 Citovat

Musím říct, že už jen při pohledu na předmět mi bylo jasné, kdo je autor smiley
cali: smiley
Jinak diskrétnost ještě zvýšíš tím, že se doma na tom hajzlu zamknete, kdyby náhodou přišla na kontrolu máma, tak ať vás nevyhmátne smiley

0 Citovat

Nějaké praktické rady (letečtí maršálové, posádka, nouzové přistání, problémy s úřady, apod.) nemáte?

0 Citovat

longhaul na vychod, seating uplne vzadu a odskocte si nadranom, ked bude kazdy chrapat smiley

1 Citovat

a ak to bude rychlovka a priatelka nie je na jezka, furt mozes povedat, ze bola grcat a ty si jej drzal vlasy smiley

0 Citovat

Ano, děkuji za informace, tak bych to také viděl jako nejbezpečnější variantu.

0 Citovat

a jeje, troll padrino zakládá další vlákno... Tentokrát ilustrační fotky nebudou?

0 Citovat

Ne fotky nebudou ani ilustrační.
Jestli je chceš, tak si musíš s přítelem nafotit vlastní.

0 Citovat

Tak se povedlo, se stevardem, měl moc krásný oči a říkal že bude letec...

0 Citovat

smiley twe, umění pobavit tedy věru máš smiley

0 Citovat

Nic moc, už se opakuje a jeho historky začínají být trapně vyumělkované...

0 Citovat

Padrino, neber si ty pilulky před odletem... Pak plníš přední stránky bulváru http://www.dailymail.co.uk/news/...light.html

0 Citovat

http://promuze.blesk.cz/clanek/p...benka.html

Byl to nějaký kuchař a tu mici sbalil až v tom letadle...

0 Citovat

Co přestal hrát dj Bulva, stojí Ibiza za prd.

0 Citovat

Já myslel Mile High Club (MHC) ne nějaký klub kde působil dj Bulva.

Žádné členství když nic neproběhlo.

0 Citovat

Při letech s Turkish airlines mívám pravidelně problémy s erekcí. Při letech s ostatními aerolinkami se tento problém nevyskytuje. Nevíte v čem by mohl být problém?

0 Citovat

Tvůj problém s únavným opakováním se je daleko palčivější.

0 Citovat

Tak nejen v Turkish airlines, ale i v Pegasus airlines - asi to bude nějaký turecký syndrom...

0 Citovat

Nejnovější výzkum, studie o MHC:

 https://xman.idnes.cz/sex-v-leta...an-sex_fro

0 Citovat

Kdo ještě nestihl má teď šanci v LV

Americká společnost Love Cloud láká na netradiční soukromé lety. Asi 45minutová cesta neslouží ke kochání se panoramaty, ale k jedné jediné věci. Cestující se v průběhu mohou stát členy takzvaného mílového klubu, což je slangový výraz pro sex na palubě letadla.

Asi nepřekvapí, že společnost Love Cloud sídlí zrovna v Las Vegas, městě hříchu. Její zakladatel Andy Johnson listu New York Times řekl, že lidé, kteří si užijí sex na palubě a zapojí se do mílového klubu ( anglicky Mile High Club, pozn. red. ) nemají myšlenky na rozvod.

„Dorazíte s úsměvem na tváří a odejdete s ještě větším,“ konstatuje Johnson. Pomáháme lidem, aby se nerozváděli, to vám říkám narovinu,“ doplnil zakladatel společnosti nabízející lety. Ty mimochodem slibují opravdové soukromí, při němž nebude partnery nikdo a nic rušit.

Interiér soukromého tryskáče je plně přizpůsoben párovým radovánkám. Nechybí rudé saténové povlečení a polštáře nebo matrace z paměťové pěny pro větší pohodlí. Splnit si milostné fantazie v oblacích ovšem nevyjde nikterak levně. Členství v mílovém klubu stojí 995 dolarů (21 tisíc korun) pro pár.

Zážitek není jen pro páry

Frelima Howardová byla jednou z cestujících. S manželem si postěžovali na jedinou věc — vyhrazený čas byl pro ně příliš krátký, uvádí server Independent. Žena tvrdí, že naprosto ztratila pojem o čase, a tak se musela na konci opravdu rychle obléknout. Neobvyklý let dostala s manželem od známého jako svatební dar.

„Já a můj manžel jsme byli členy mílového klubu už dřív, ale bylo skvělé užít si to ve větším soukromí,“ okomentovala Howardová.

Společnost Love Cloud nicméně zájemcům nabízí i další možnosti letu. Mohou si užít romantické stolování nebo si znovu říct své svatební sliby. Podle Johnsona je však možnost zapojit se do mílového klubu tou nejpopulárnější. Některé páry se kvůli radovánkám dokonce obléknou jako pilot a letuška.

Let ovšem není vyhrazen pouze párům, dovoleny jsou i větší skupiny, přičemž za další osobu se připlácí 200 dolarů (4200 korun).

V běžném dopravním letadle se lidé stávají členy mílového klubu na toaletách. Existuje několik domněnek, proč je sex na palubě tak vzrušující. Jedna verze tvrdí, že za to mohou vibrace při letu, jiná, že lidé rádi fantazírují o pilotech, letuškách a podobně. Jistou roli pak hraje i riziko odhalení.

 

1 Citovat

https://www.idnes.cz/zpravy/zahr...nicni_vajo

1 Citovat

Přemýšlím kdy a na jakém letu to provedeme. V lednu chceme zkusit Smartwings (alespoň jednou) na Madeiru a u nich by to možná stalo za to, když už s nimi nikdy, nikam letět nechceme. Samozřejmě při zpátečním letu. Akorát nevím, zda ta 737 je vhodná… Varianta je ještě A350 v listopadu z Barcelony do Milána (Singapurci)…

Asi by se to dalo schovat za polití červeným vínem…

0 Citovat

Aby s tebou Smartwings nevyjebali...

4 Citovat

@Sue: tak s tím se musí v případě této aerolinie počítat. Každopádně já s nimi vyjebu rád takto ;)

0