Mile High Club

Založil(a) před 10 lety padrino11 ve fóru Obecně o cestování letadlem

62 reakcí

Jo a žádná domluva předem, prostě náhodní pasažéři. Domluvit se až na palubě a jít na věc.

3 Citovat

No vím, mě to vtipkování o tom tady i pod článkem přijde strašně pubertální. Za sex na veřejnosti se (pořád ještě, než degenerujeme na šimpanze) platí pokuty, takže ten public shaming je ještě malý následek. Já mám černý smysl pro humor, takže když je tam zmíněné, že na ně čekaly rodiny, tak jsem si představila, že tam byla i jeho manželka a vrazila mu rovnou zleva i zprava jako v telenovele 🤣

2 Citovat

já nevím co je body shaming tak jsem v klidu. 
Hlavně já nejak nepotřebuju diváky ale ty charterové lety na začátku/konci sezony si o to říkají.  Nebo ranní Ryanair z PMI do VIE, to přelítávají s 5 lidma na palubě a zpět to je plný...
Tam jsem viděl letušku jen při tělocviku před startem a pak před přistáním :-))))

0 Citovat

https://lovecloudvegas.com/

Cenově to není nic strašnýho.

1 Citovat

Tohle je nuda a úplně tam chybí ten prvek náhodného pasažéra a případného odhalení. Navíc je to domluvené předem. To je MHC pro zbabělce.

4 Citovat

Třeba ti toho náhodného pasažéra nalosují. 

0 Citovat

No tak jestli se třeba tady najde větší počet zájemců, dají se nakoupit letenky na konkrétní let a tam je možné se pustit i do nějaké větší akce...

0 Citovat

nikdy jsem tu nebyla

0 Citovat

Public shaming, body shaming, hodinky, holínky...

1 Citovat

Deny napsal(a):

nikdy jsem tu nebyla

Nedělej Zagorku, můžeš přes šprcku...

6 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

No vím, mě to vtipkování o tom tady i pod článkem přijde strašně pubertální. Za sex na veřejnosti se (pořád ještě, než degenerujeme na šimpanze) platí pokuty, takže ten public shaming je ještě malý následek. Já mám černý smysl pro humor, takže když je tam zmíněné, že na ně čekaly rodiny, tak jsem si představila, že tam byla i jeho manželka a vrazila mu rovnou zleva i zprava jako v telenovele 🤣

Z mých zkušeností, tyhle mravokárkyně bývají většinou největší rajdy.

7 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

Vy toho naděláte. Kdo orá pole mé, šetří pluh můj.

3 Citovat

Tohle by se velmi dobře mohlo chytnout jako zážitkové lety. A kdo by neměl svůj doprovod, tak by si mohl přikoupit u organizátora potřebný počet. Jenom ten certifikát by se asi doma nesetkal s moc velkým pochopením.  

0
62 reakcí