Ahoj, mam dotaz na zkusenejsi. Kupuje let Praha-Zeneva. Kupuju nejlevnejsi Light verzi za 1955 zpatecni. Pise to, ze by cena mela byt konecna, nicmene na konci me to nepusti dal bez toho, aniz bych si rezervoval misto, a to stoji asi 240 (to nejhorsi) za jednu cestu. Da se to nejak obejit, nebo jak to funguje prosim, nevite? Diky! .

Swiss Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Ahoj, mam dotaz na zkusenejsi. Kupuje let Praha-Zeneva. Kupuju nejlevnejsi Light verzi za 1955 zpatecni. Pise to, ze by cena mela byt konecna, nicmene na konci me to nepusti dal bez toho, aniz bych si rezervoval misto, a to stoji asi 240 (to nejhorsi) za jednu cestu. Da se to nejak obejit, nebo jak to funguje prosim, nevite? Diky!

0

100% to musí jít přeskočit...asi špatně koukáš smiley

0 Citovat

Ok, mas pravdu, pusti me to dal smiley. A sedadlo mi to pak asi prideli casem, az bude check-in, ze? smiley Dik!

0 Citovat

Ahoj, ať nezakládám zbytečně nový topic - Swiss asi neposkytují complimentary hotel stay (Curych) při delším (navíc nočním) stopoveru co? :/

Díky.

0 Citovat

Ahoj, kromě Turkish Airlines takovou službu neposkytuje žádná evropská aerolinka.

0 Citovat

Ahoj, už někdo měnil zabookovaný let se Swiss airlines? Jaké jsou podmínky? Pročítal jsem nápovědu https://www.swiss.com/de/EN/cust...ge-booking ale stále mi nejsou jasné poplatky. Kdy se platí extra poplatek? Platí se při změně termínu také nové letištní poplatky? A jak probíhá změna jména na letence, to nelze evidentně online - už někdo procházel tímto procesem nebo někdo kdy by poradil? Díky moc!

0 Citovat

Existuje mnoho bookovacích tříd a můžou mít rozdílné podmínky. Nejlépe ti odpoví na SWISS přímo a to ještě pod podmínkou koupě přímo u nich. V Praze mají i pobočku. Pokud to bylo kupováno přes brokera, tak třeba kontaktovat jeho. Šance jsou však většinou nulové a případné poplatky obrovské.

0 Citovat

Podmínky záleží na konkrétním tarifu, konkrétní letence, úplně obecně asi nelze odpovědět. Každopádně budete nejspíš vždycky doplácet rozdíl v ceně letenky + příslušný poplatek, který opět závisí na tarifu, jaký máte zakoupen. Na to vám tady bohužel nikdo neodpoví, ideální bude kontaktovat přímo Swiss. 

Změna jména na letence probíhá jednoduše - nijak, viz: "Any subsequent name changes, including addition of names on a ticket are not permitted once the booking is completed."

0 Citovat

Jojo, díky moc, pořešil jsem přímo s podporou Swiss (změna jména je díky erroru možná) :-) Odpovědi byly velmi rychlé i o víkendu. Palec nahoru za takový customer service! 

0
8 reakcí