Dobrý den, prosím o radu pokud se někdo setkal se stejným problémem u Norwegian, jako zde popíšu. 12.února jsem kupoval 4 letenky Praha-Oslo-Los Angeles a zpět za 2628Eur. Platil jsem online kartou Visa. Cca po třech dnech se mi mailem ozvali, že let z Prahy do Osla poletí o 5h později, zda to akceptuji. Jelikož bych kvůli tomu nestihl spoj, byla mi nabidnuta plna refundace, nebo abych si našel let v jiném termínu za stejnou cenu. Našel jsem si tedy alternativni spojení o týden později, obdržel nové dokumenty a považoval jsem věc za uzavřenou. K mému překvapení mi bylo následně z účtu strhnuto 1465 eur a naopak 140 eur vráceno (oboje od Norwegian) - pro mě nepochopitelné. Samozřejmě jsem se hned po mailu ozval, ale dva týdny jsem se nedočkal odpovědi. Poté jsem se rozhod zavolat a když mě asi po půlhodině spojili, bylo mi řečeno, že mi omylem strhli částku za dvě letenky (těch 140 eur mi nevysvětlili) a že mi to pošlou zpět, když jim pošlu IBAN etc. To bylo před týdnem a od té doby stále nic. V celkovém důsledku tedy samé nervy, už více než měsíc mi společnost dluží cca 1300eur, komunikace ubohá, omluva žádná a obávám se že vzhledem ke kurzu a převodním poplatkům na tom budu i v případě vrácení stejně bit já. Máte někdo podobnou zkušenost, připadně radu jak situaci řešit? Chtěl jsem původně letět s Turkish, ale rozhodl jsem se pro Nory v domnění, že budou spolehlivější. No a vidíte jak jsem dopadl  .

Norwegian: neoprávněné odečtení platby

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

0 reakcí

Dobrý den,
prosím o radu pokud se někdo setkal se stejným problémem u Norwegian, jako zde popíšu.
12.února jsem kupoval 4 letenky Praha-Oslo-Los Angeles a zpět za 2628Eur. Platil jsem online kartou Visa.
Cca po třech dnech se mi mailem ozvali, že let z Prahy do Osla poletí o 5h později, zda to akceptuji. Jelikož bych kvůli tomu nestihl spoj, byla mi nabidnuta plna refundace, nebo abych si našel let v jiném termínu za stejnou cenu. Našel jsem si tedy alternativni spojení o týden později, obdržel nové dokumenty a považoval jsem věc za uzavřenou.

K mému překvapení mi bylo následně z účtu strhnuto 1465 eur a naopak 140 eur vráceno (oboje od Norwegian) - pro mě nepochopitelné. Samozřejmě jsem se hned po mailu ozval, ale dva týdny jsem se nedočkal odpovědi. Poté jsem se rozhod zavolat a když mě asi po půlhodině spojili, bylo mi řečeno, že mi omylem strhli částku za dvě letenky (těch 140 eur mi nevysvětlili) a že mi to pošlou zpět, když jim pošlu IBAN etc. To bylo před týdnem a od té doby stále nic.

V celkovém důsledku tedy samé nervy, už více než měsíc mi společnost dluží cca 1300eur, komunikace ubohá, omluva žádná a obávám se že vzhledem ke kurzu a převodním poplatkům na tom budu i v případě vrácení stejně bit já.

Máte někdo podobnou zkušenost, připadně radu jak situaci řešit? Chtěl jsem původně letět s Turkish, ale rozhodl jsem se pro Nory v domnění, že budou spolehlivější. No a vidíte jak jsem dopadl smiley

0
0 reakcí