Zdravím, mám dotaz ohledně letecké společnosti eurowings. Sháním letenku na léto do Thajska a nejlépe mi vychází letenka právě od nich z Kolína nad Rýnem. Háček je ale v tom, že pokud jsem to správně pochopila tak v rámci letenky je pouze zavazadlo o váze 8kg. Pokud bych chtěla odbavit kufr o váze 23kg připlácí se dalších 60 euro. Z jejich stránek jsem ale přesně nepochopila, jestli je v ceně zavazadlo o váze 8kg a ještě jedna příruční taška, nebo pouze to 8kg zavazadlo. Předem díky za pomoc  .

Eurowings

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Toto nemyslím, to se musí vyfiltrovat a ignorovat. Teď jsme byli na Mallorce a tam přestup 1:30, zpátky 0:40. Podobné kombinace jsou i u Malagy. Kdybysme chtěli letět přímo (o den později), musíme vstávat ve 2:30 ráno na přímý let v 6:00 (a stálo by to víc). Do Malagy toho 21.9. to je taky odlet v 6:00. To je něco, čím nechci začínat dovolenou. 😄 Raději poletím v lidský čas s přestupem, když tím ušetřím skoro na jednu extra noc na místě. 

1 Citovat

Eurowings nasadil letní letový řád na 2024 (do konce 10/2024). Tedy alespoň na spojích, co si kontroluji: PRG-HER, DRS-PMI

0