Zeptám se tady zase zdejších odborníků. Rodiče by rádi do Thajska, asi Phuket. Za kolik by se dali sehnat nejlevnější letenky? Odlet od 1.7 - 7.7 a návrat cca za 10 dni. A letenky by byli pro dva dospělé a dítě, 10 let. Díky Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk .

Letenky do Thajska

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zeptám se tady zase zdejších odborníků. Rodiče by rádi do Thajska, asi Phuket. Za kolik by se dali sehnat nejlevnější letenky? Odlet od 1.7 - 7.7 a návrat cca za 10 dni. A letenky by byli pro dva dospělé a dítě, 10 let. Díky

Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk

0

47385,- Kč PRG-HKT s Emirates... 3.7. tam a 14.7. zpátky.
Cestou tam je dlouhý přestup v Dubaji.
Za stejnou cenu lze letět do Bangkoku (bez dlouhého čekání a shánění ubytování v drahé a nezajímavé Dubaji) a přikoupit přelety z do Phuketu například s Nok Air , Thai Smile nebo Air Asia.

0 Citovat

Jen osobní doporuční.

Kup BKK a ať si preleti na Krabi a přejedou na Ko Lantu. Je to klidný ráj s neopakovatelnou atmosférou a nádhernou přírodou. Phuket je jedno elké zklamání ( krom Karon beach) a pro rodiče až chaotické s nádechem BIBIONE.

Já tam byl už dvakrát a rodiče jsem teď v unoru na Lantu vypravil, takže vím, o čem mluvím smiley

PS: úplně nejhezčí je spodní polovina Lanty

0 Citovat

Phuket patří mezi nejhorší místa v Thajsku přeplněný turistama, takže tam nedoporučuju. Aji když jsem jel vlakem třetí třídou s místníma thajcama, tak jsme se bavili a i oni to říkali, že ať tam ani nejezdím, že to je hnus. smiley

0
3 reakce