Ahojte, chystame sa vycestovat do statu Nicaragua, a chcem sa spytat, ak sa pozriete na prilozeny obrazok, tak je mi jasne ze pri zmene leteckych spolocnosti si musim vyzdvihnut batozinu a prejst check inom do druhej spolocnosti.(teda z austrian do united airlines). ale pri zmene lietadla a dalsom prestupe teda prestup v konkretne HOUSTONe, si niesom isty ci treba toto opakovat, alebo nie. Takisto Vas nazor na to kolko casu si enchat na prestup v USA. Vdaka  .

Check it pri prestupoch

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahojte,
chystame sa vycestovat do statu Nicaragua, a chcem sa spytat, ak sa pozriete na prilozeny obrazok, tak je mi jasne ze pri zmene leteckych spolocnosti si musim vyzdvihnut batozinu a prejst check inom do druhej spolocnosti.(teda z austrian do united airlines).

ale pri zmene lietadla a dalsom prestupe teda prestup v konkretne HOUSTONe, si niesom isty ci treba toto opakovat, alebo nie.

Takisto Vas nazor na to kolko casu si enchat na prestup v USA.

Vdaka smiley

0

Po příletu do USA musíš projít imigračním a vyzvednout zavazadla. Platí to samozřejmě i při cestě zpět.

0 Citovat

Pokud byste mohli letět o den dříve tak z Mnichova se dá letět jen s jedním rychlým přestupem (ATL) a cena je pro 4 o celých 1000 EUR nižší, respektive o 800 pokud započítáme náklady na přesun do MUC

0 Citovat

Poslal jsem ti SZ.

0
3 reakce