Ahoj, sháním 2 letenky na Srí Lanku v první polovině září 2016. Bez akce ceny začínají od 12.500-13.000 CZK. Vyplatí se ještě čekat, že naskočí nějaká akce (chtěli bychom kolem 10.000 CZK), nebo kupovat teď, dokud se cena nezvýší? Poslední akce na Srí Lanku byla v květnu, ale termíny odletu v řijnu místo v září, což nemůžeme. (Září je mimo sezonu. ) Díky, L. .

Srí Lanka 9/2016 - (ne)čekat na akci?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,
sháním 2 letenky na Srí Lanku v první polovině září 2016. Bez akce ceny začínají od 12.500-13.000 CZK.
Vyplatí se ještě čekat, že naskočí nějaká akce (chtěli bychom kolem 10.000 CZK), nebo kupovat teď, dokud se cena nezvýší?
Poslední akce na Srí Lanku byla v květnu, ale termíny odletu v řijnu místo v září, což nemůžeme. (Září je mimo sezonu. )
Díky,
L.

0

ak je to FlyDubai z Prahy s kratkymi prestupmi, ani by som moc nevahal, najma ak potrebujes presne terminy a destinaciu smiley. Moze sa nieco objavit, ale to ti tu nikto negarantuje.
Alebo sa objavi nieco z Budapesti, Varsavy a pod., ale zase to predrazi presun, prip. dlhe prestupy a pod.

0 Citovat

čaute,

potřebuju dvě odpovědi, které mě uspokojí smiley

Za 3 týdny letím s přítelkyní (né s Padrínem) na Srí lanku a nemám absolutně žádný itinerář. Přiletím asi v 8 večer do CMB.

Spát v Negombu první noc ?

Jaký okruh zvolit ? mám na to 9 dní a absolutně nemám šajn, co kde vidět. To je tak kdyz je vše na jednom místě. Zlatá JV Asie.


2: letenky na maledivy jsem zaspal a ted stojí přes 5 tisíc, to už budu muset zkousnout.

0
2 reakce