Ahoj hledám tip na nějakou letenku na Vánoce a Silvestra někde v teple napadá někoho něco?  .

Exotika na Vánoce a Silvestra

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj hledám tip na nějakou letenku na Vánoce a Silvestra někde v teple napadá někoho něco? smiley

Díky a fajn den,
Dominik

0

Nad tim premyslim uz taky par koncu roku a nakonec vzdycky zvitezily Kanary Fuerteventura - nejlepsi plaze Lanzarote - nejlepsi kompromis mezi peknymi plazemi a nejakymi vylety Tenerife - zajimava priroda moznosti vyletu koupani asi nejslabsi ..i kdyz neco se da najit pripadne pekne koupani z lode ( vylet )
Gran Canaria asi nejlepsi vecerni vyziti rusno koupani spis atrakce Maspalomass a dalsi plaze ovsem hotel na hotelu dobra verejna doprava ,, na Fuentreveture radeji vypujcit auto ,, samozreme pak jeste moznos 3 mensich mene turisticky navstevovanych ostrovu tedy La Gomera El Hierro a La Palma . La Gomera staci na 3 dny totez se domnivam o El Hierru La Palma je nejhornatejsmi ostrovem ,,na konec roku jsme zatim volili jen Fuerteventuru nebo Lanzarote dalsi ostrovy spis az konec unora brezen ..
A exotika ? nevim prijde mi ze na ten konec roku je to vse predrazene alespon co se tyce letenek mozna kdyz ma nekdo cas odletet 15 ,prosince a vratit se v puli ledna tak se neco sehnat da .. obcas jsem si ted v poslednich letech vsimam Sri Lanky loni jsem vudel na vanocni obdobi odlet ale 22, 12 Maledivy z Mnichova za 350 euro zpatecni.,..to uz se mi zdala slusna cena bohuzel jsme jeste 22.12 nemohl letos to mozna taky budu hlidat neradeji ale od toho 27-29. 12 na tyden mozna 10 dnu,,,

0 Citovat

Pokud chcete už teď řešit letošní Vánoce, tak PRG-BKK přímo na stránkách Lufthansy za 16077 Kč, např. v termínu 17.-30. prosince.

2
2 reakce