Koupil jsem telenky v cenově výhodné akci AMS-Lima přes LHR a MIA. Náhodou jsem ale zjistil, že první dva segmenty se mi z rezervace ztratily a první let je MIA-LIM. Volal jsem na airline-direct.de a řekli mi, že ten původní let AMS-LHR se zrušil a našli mi alternativní spojení o dvě hodiny dříve. Jenže pak bych měl na přestup jen 90 minut, což už je s odbaveným zavazadlem riziko. Dave mi psal, ať to neberu a trvám na svém. Vyhledal jsem lety v ten den a našel jsem ještě další dva lety poblíž původního termínu. Napsal jsem prodejci, že chci jeden z nich. Pokud se ale budou cukat, jaké mám možnosti? Bojím se, aby mi neřekli, že mi vrátí prachy a já budu mít jen spoustu navázaných letenek k ničemu. Kdyby mi proplatili letenku z Prahy, tak bych to i bral a koupil novou letenku přímo z Prahy a bez akční ceny. Ale na to asi nepřistoupí, že? Díky za rady. .

Změna itineráře - moje práva

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

0 reakcí

Koupil jsem telenky v cenově výhodné akci AMS-Lima přes LHR a MIA. Náhodou jsem ale zjistil, že první dva segmenty se mi z rezervace ztratily a první let je MIA-LIM. Volal jsem na airline-direct.de a řekli mi, že ten původní let AMS-LHR se zrušil a našli mi alternativní spojení o dvě hodiny dříve. Jenže pak bych měl na přestup jen 90 minut, což už je s odbaveným zavazadlem riziko.

Dave mi psal, ať to neberu a trvám na svém. Vyhledal jsem lety v ten den a našel jsem ještě další dva lety poblíž původního termínu. Napsal jsem prodejci, že chci jeden z nich. Pokud se ale budou cukat, jaké mám možnosti? Bojím se, aby mi neřekli, že mi vrátí prachy a já budu mít jen spoustu navázaných letenek k ničemu. Kdyby mi proplatili letenku z Prahy, tak bych to i bral a koupil novou letenku přímo z Prahy a bez akční ceny. Ale na to asi nepřistoupí, že? Díky za rady.

0
0 reakcí