Ahoj, díky zdejší nabídce jsme si koupili letenky na Island (z Drážďan) na červenec 2017 se společností Germania. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo s těmito aerolinkami zkušenosti, např. rušení letů, změny v datech odletu apod., případně i jak je to s jídlem na palubě  .

Germania

Založila ve fóru Letecké společnosti

9 reakcí

Ahoj, díky zdejší nabídce jsme si koupili letenky na Island (z Drážďan) na červenec 2017 se společností Germania.
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo s těmito aerolinkami zkušenosti, např. rušení letů, změny v datech odletu apod., případně i jak je to s jídlem na palubě smiley

Díky za jakékoli info!

0

ok beru zpět

0 Citovat

Germania nie je Germanwings...

0 Citovat

Kdyby jen trochu

0 Citovat

Těm, kteří se chystají např. díky nedávným cenám na Island se spol. Germania, se může hodit následující informace. Nedávno se řešilo podobné téma u easyJetu http://cestujlevne.com/diskuze/viewtopic.php?f=18&t=479&start=15, a to ohledně vynechání prvního letu, i když jsou v jedné rezervaci koupeny lety z A do B a zpět z B do A. U klasických aerolinek při nenastoupení prvního letu zbytek rezervace propadá, tedy i zpáteční let.

Jak jsem se dozvěděl z dnešního mailu od Germania customer service, platí zde ta samá politika jako u easyJetu, tedy při nenastoupení prvního letu můžete využít ten zpáteční.

Thank you for your email to Germania.

Yes, you still can use the return flight even if you didn’t use the outbound flight. Please note however that this rule isn’t valid for our flights to Egypt we only sell as a roundtrip journey.


Třeba se někomu hodí, tak jako mně smiley

0 Citovat

Tak Germania dolietala :( 

0 Citovat

Berlin-based Germania airline has stopped all flights and applied for bankruptcy after failing to cover a "short-term liquidity problem." The carrier had been transporting over four million passengers a year.


https://www.dw.com/en/berlins-ge...a-47359882

0 Citovat

Ahoj,

Koupil jsem kamaradovi, ktery je ted na Zelandu a tak jsem to resil za neho, letenky na sezonu na Island s Germania. Vcera jsem se docetl ze jsou v insolvenci. A zde ze doletali. 

Poradi nekdo jak pistupovat a zda je mozne ziskat castku (placeno kartou) pres banku zpet?

Platba u banky je nemylim li se pojistena, tedy je to jako kdybych nedostal zbozi a mohu castku u banky reklamovat?

Mate s timto nekdo zkusenosti? Poradite prosim jak idealne postupovat?

Kdysi se mi nedodali letenky do Karibiku Air. Carabies,i kdyz si castku strhli, avsak podarilo se pres banku penize ziskat.

Diky.


0 Citovat

kontaktuj banku a spis reklamaciu

0 Citovat

Ak ma poistenie, skuste pozriet v podmienkach ci sa vztahuje aj na toto. 

0
9 reakcí