Ahoj, Dne 31.8 jsem letěl s korean Air Praha - Soul - Sydney. Do kufru jsem si dal léky - masticka na prasklé žíly ve stehne, Prášky na ředění krve (kvůli možné srazenine - měl jsem svalové zranění), potom širokospektrální antibiotika a masticku na zarostlý nehet. Kufr jsem neměl obaleny folii, jen jsem měl tsa zámek. Po otevření kufru v Sydney jsem zjistil, že léky jsou pryč, ačkoliv nebyla na kufru žádná zpráva o tom, že by mi byl prohledan. Na ceste do Prahy mi zase zámek z kufru zmizel. Dá se oproti tomu nějak bránit? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk .

Zmizelé léky z odbaveneho zavazadla

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj,
Dne 31.8 jsem letěl s korean Air Praha - Soul - Sydney.
Do kufru jsem si dal léky - masticka na prasklé žíly ve stehne, Prášky na ředění krve (kvůli možné srazenine - měl jsem svalové zranění), potom širokospektrální antibiotika a masticku na zarostlý nehet. Kufr jsem neměl obaleny folii, jen jsem měl tsa zámek. Po otevření kufru v Sydney jsem zjistil, že léky jsou pryč, ačkoliv nebyla na kufru žádná zpráva o tom, že by mi byl prohledan.

Na ceste do Prahy mi zase zámek z kufru zmizel.

Dá se oproti tomu nějak bránit?

Díky


Sent from my iPhone using Tapatalk

0

Ja si leky vozim v tasce z notebookem - sice neberu nic co me umele udrzuje pri zivote, nicmene moje nocni mura je ze mi BA ztratej kufr s praskama na zaludek a tejden si pak ani nedam k veceri pivo smiley Jednou sem nasel na kufru napis ze mi kufr kontrolovalo v Berline gestapo - nicmene nic nechybelo, mel jsem tam akorat hadry.. Takova zluta paska pres TSA lock..

0 Citovat

Léky vždy ideálně s sebou, v odbaveném zavazadle jen to, co skutečně můžeš postrádat.. Pokud jsi byl "vybrán bez zprávy", mohl bys žádat náhradu na základě krádeže.

0
2 reakce