Dobry den, uvazujeme nad koupi letenky s prestupem v Totontu dlouhym cca 10 - 11 hodin? Mate prosim, nekdo zkusenost s tim, zda je v tomto case realne se vymotat z letiste (predpokladam, ze by nas obdobne jako v USA cekala fronta a pohovor na imigracnim) a dostat se aspon na cca pet hodin do centra mesta? Dekuji za zkusenosti. .

Toronto

Založil(a) ve fóru Letiště

5 reakcí

Dobry den, uvazujeme nad koupi letenky s prestupem v Totontu dlouhym cca 10 - 11 hodin? Mate prosim, nekdo zkusenost s tim, zda je v tomto case realne se vymotat z letiste (predpokladam, ze by nas obdobne jako v USA cekala fronta a pohovor na imigracnim) a dostat se aspon na cca pet hodin do centra mesta? Dekuji za zkusenosti.

0

Při troše štěstí se dá z letiště dostat do centra za cca hodinu, při smůle (jako jsem měl já) za skoro hodinu a 40 minut. Jinak zkušenosti s imigračním v USA nemám, ale tady to nebyla dlouhá záležitost smiley za 30-40 minut bylo všechno hotovo dohromady i s vyzvednutím zavazadla.

0 Citovat

Reálné to určitě je, imigrační ale jistých 30 min až hodinu zabere vždy (v 8 večer cca 30 min), takže v případě příletu přes den bych počítal s hodinou. Do centra je to pak přes hodinu MHD nebo trochu méně tágem. 11 hodin je řekl bych tak akorát na rychloprohlídku Old Districtu, může se vám ten přestup ale kvůli nutným rychlopřesunům celkem prodražit.

0 Citovat

do centra chodi priamo vlak na Union station od minuleho roku, cesta trva menej ako pol hodinu - https://www.torontopearson.com/en/toandfrom/upexpress/##
takze urcite by som nekvasil 10 hodin na severoamerickom letisku smiley

0 Citovat

toto je zaujimave ak idete viaceri:
Special fares include a $25 one-way ticket for a family of 2 adults and up to 3 children under 18, or a $12.000 "long layover" return fare that lets you travel downtown from the airport and back within 6 hours.

Cheaper fares are available if using a PRESTO fare card (the cost drops to $9 one-way). You can buy a PRESTO card for $6 from the service counters in the UP Express stations, and use it immediately for the train -- this would save you $6 per adult on an UP Express round-trip.


Takze ak ides sama, tak za 12 dolarov otocka presne na ten tvoj layover a ked rodinka tak 25 CAD jedna cesta.

0 Citovat

Vsem moc dekuji za rady.

0
5 reakcí