Zdravím možná blbý dotaz, ale přece jenom za větší peníze jsem ještě neletěl. Pokud bych zakoupil letenku přes Pelikán(nikdy jsem přes něj nic nezakupoval), a letenka je s přestupem v Německu, kde do německa letím s ČSA a poté je přestup 1h 10 minut v Německu a z Německa se letí s Air Berlin. Pokud let nestihnu letenka mi propadá nebo je i tato kombinace brána jako jedna letenka? Děkuju za blbý dotaz a s pozdravem. .

Letenka do USA, pelikan

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Zdravím možná blbý dotaz, ale přece jenom za větší peníze jsem ještě neletěl. Pokud bych zakoupil letenku přes Pelikán(nikdy jsem přes něj nic nezakupoval), a letenka je s přestupem v Německu, kde do německa letím s ČSA a poté je přestup 1h 10 minut v Německu a z Německa se letí s Air Berlin. Pokud let nestihnu letenka mi propadá nebo je i tato kombinace brána jako jedna letenka?

Děkuju za blbý dotaz a s pozdravem.

0

to nedávám... smiley A co Vám brání zavolat Pelikánovi, pokud tam tu letenku kupujete?

0 Citovat

daju ti pokutu 500 euro ze si nestihol let a este budes musiet upratovat zachody po pasazieroch na lete z Abu Dhabi:)
Jasne, je to jedna letenka a na 94,2% to stihnes. Ak nie, tak ta poslu na dalsi let do cielovej destinacie.

0 Citovat

Prave som precital tie komentare pod clankom. Krystof musi mat pevne nervy, robil som s ludmi 2 roky na zakaznickej linke, ale toto riesit dokola, by mi ani 7 fueldumpov nepmohlo smiley

0 Citovat

jj, chtělo by to sekci "cestujrozumne.cz"

0 Citovat

Dokud se ty stránky nezmění, aby každej tatar byl schopen okamžitě spatřit návod pro tatary, tak to tady bude furt dokola a můžete se tady rozčilovat jak chcete. A upřímně se člověku, co sem přijde poprvé něco koupit nedivím, že není schopen se zorientovat v diskuzi pod článkem nebo ve fóru. Je to dost nepřehledné.

0 Citovat

Prostě přidat FAQ a je to. To postačí těm rozumným.
Vždy ovšem bude skupina lidí, kteří zde přijdou poprvé, nebo budou mít tunelové vidění díky superceně a nejdřív budou kupovat a až pak řešit detaily.
S tím jsem se už dávno smířil, vždyt o nic nejde, prostě bud odpovězte a šířte osvětu, nebo ignorujte.

0 Citovat

Možná by se před odesláním příspěvku mohlo zobrazit něco jako "určitě se neptáte na a) b) c) ... ?" i s linkem na příslušné FAQ. To by třeba nějaké procento lidí odradilo od položení opakovaného dotazu smiley

0 Citovat

Tady je zcestné cokoliv řešit, dotyčný viděl akci někde jinde, kde se linkuje na pelikána a šel se k nám poradit smiley

Odpovědi zde http://cestujlevne.com/mega-hit-new-yor ... -7-847-kc/

Pelikán ti nic nepoví, jen zkásne o poplatek za kartu a rekordní fee, přes 400 Kč jsem už dlouho nespatřil. Jinak na DUS ti stačí 35 minut.

Všechny dotazy, které pod akcí vznikají, máme v nové verzi ošéfované.. Teď jen doufat, že lidi nebudou líní si to přečíst.

0
8 reakcí