Zdar. Nemáte niekto skúsenosti s prepravou bicykla letecky? Konkrétne by ma zaujímala trasa z Nového Zélandu alebo Austrálie do Európy. Budem letieť domov niekedy pred Vianocami a čo som pozeral letenky, tak si môžem vybrať China Airlines, Turkish Airlines alebo Air China. Neviete ako sa to pohybuje cenovo za bicykel pri spomenutých prepravcoch? Vopred díky za info  .

Preprava bicykla

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Zdar. Nemáte niekto skúsenosti s prepravou bicykla letecky? Konkrétne by ma zaujímala trasa z Nového Zélandu alebo Austrálie do Európy. Budem letieť domov niekedy pred Vianocami a čo som pozeral letenky, tak si môžem vybrať China Airlines, Turkish Airlines alebo Air China. Neviete ako sa to pohybuje cenovo za bicykel pri spomenutých prepravcoch? Vopred díky za info smiley

0

Ahoj,taky bych chtěl vědět jak zpoplatňuje Ryan,a ostatní lowcosty přepravu kola-bicyklu?mají nějaký paušál,nebo záleží na délce letu,popř něčem jiném?Mě zajímá hlavně Evropa...
Dík. L.

0 Citovat

najlepsie je asi kontaktovat dane letecke spolocnosti. na dlhsich trasach pri preprave bicykla vyuzivam Emirates, v pohode mi bez priplatku prepravili kufor do 32kg s bicyklom v Y aj C triede. ( odporucaju vsak vzdy takuto prepravu vopred nahlasit )

0 Citovat

Obecně se to nejčastěji řeší, že si v cyklo obchodě seženeš krabici. Kolo do něho rozložíš (sundat přední kolo a vytočit říditka). Do krabice se vleze ještě pár věcí. Následně odbavit jako zavazadlo. Doporučuje se koupit ještě rozpěru za pár korun na přední vidlici, která zabráni něchtěnému ohnutí, když je sundané kolo.

0 Citovat

Neviete ci staci odmontovat pedale a predne koleso a cele to s bicyklom zabalit do ochranej folie ? chcem brat na cyklo-vylet len bicykel a ruksak, cestou tam ho nemam problem zabalit do krabice, ale na cestu nazad, neviem kde tam budem zhanat velku krabicu a ani ju nemam kde odlozit, zabalil by som to uz len do ochranej folie ... len neviete ci s tym pochodim ??

0
4 reakce