Ahoj zkoušel někdo, nevíte jak dlouho to jede? .

Přesun v Bangkoku - letiště BKK - DMK?

Založil ve fóru Letiště

Tak já nevím vzducholoď, ponorka, psí spřežení... Nebo co by to tak mohlo být?

0 Citovat

Je to jen můj pocit nebo je tady poslední dobou zase mnohem víc těch vyloženě dementních otázek? Nic ve zlým, ale ptát se jak se v noci dostat z jednoho letiště na druhý, když nejezdí MHD, co je další možnost, to už je fakt síla, velmi bych zvažoval, jestli někam cestovat sám.

0 Citovat

A je to reálné se v tomto čase přesunout? říkám si že takhle ráno by tam nemusela být taková zácpa

0 Citovat

Je to naprosto v pohodě, jízdní doba bude v noci, kdy není provoz tak 50 minut.

0 Citovat

Máte na to cca 4 hodiny čistého času, môžete si k tomu pridať aj okružnú jazdu do Pattaye a stále budete mať na letisku mrte času. Reálne je to v noci na cca 40 minút.

0 Citovat

Děkuji :) a nemyslela jsem že poletím vzducholodí, ale většina měst má noční linky MHD, tak zda nějaká nejezdí! Možná jsem se jen špatně vyjádřila.

0 Citovat

Většina měst určitě nemá noční linky busů či vlaků na letiště. Možná některá velká města v Evropě ano, ale to vím jistě jen u Prahy.

0 Citovat

štěstí v neštěstí že pojedeš v noci taxálem. Přes den asi pekelnější - https://www.bangkokpost.com/news...congestion

0 Citovat

Ahoj, mate někdo zkušenost s vyuzitim transferu zdarma mezi letisti v pripade, ze navazujici let z druhého letiste je az druhy den (cca po 16hodinach). Nechaji nas shuttle vyuzit nebo ne? Moc diky za radu

0 Citovat

zkušenost červenec 2017 - přílet kolem 15.30 odlet druhý den v cca 8.00 a vše v pohodě.. stačilo ukázat letenku..někde jsem četl, že není problém i odlet za pár dní.. takže další den určitě ok...

0 Citovat

Super danh, diky!

0 Citovat

Uf, rozhodně nedoporučuji trávit 16 hodin na letišti, vezměte si nějaký levný hotel a vyspěte se! :)

0 Citovat

JJ to je plan, jen se mi nechce platit taxi mezi letisti. diky

0 Citovat

zrovna predvcirem jsme pouzili pro podobny pripad paragon inn, cca 10min uberem od letiste(80bht), asi 800bht za dvouluzak. pekny bazen, nonstop bar. Je jich tam spousta za podbnou cenu, nema smysl se trapit na sedacce v letistni hale :)

0 Citovat

tak ale viete ako sa hovori ... babka k babce, bude zlata zila :D a kazda koruna sa zide v pripade PNky

0 Citovat

brambora k bramboře, Uno je na dvoře

0 Citovat

Pokud se chcete vyhnout taxíku (nejde jen o ušetření každé koruny, zrovna v Bangkoku jsou levné, ale mně osobně i o princip necpat do přeplněných ulic velkoměst další auto a nakonec jsme na cestujlevne), můžete jet metrem na konečnou, pak přestup a na konečnou Mo Chit, kde přespíte. Ráno z Mo Chit letištním busem na DMK, ale jezdí asi až od 7,30 h. nebo později (nevím přesně). Jízdenky stojí pár desítek Kč, které se vám vrátí v nižších cenách jídla v centru oproti letišti. Pokud budete spát v hotelu, v centru bude levnější než u letiště. Taxíku se asi nevyhnete při ranním odletu a spaní v hotelu dál od letiště, ale možná jezdí i nějaký jiný bus ráno.

0 Citovat

Tak pro případné zájemce chci uvést, že mi po přistání před týdnem v 12,50 hod na BKK trvalo 67 min, než jsem se dostal k busu, který jezdí zdarma na DMK. Z toho 45 min byla fronta na imigračním. Tudíž jsem stihl bus v 14 hod, ale bylo to fakt o prsa.. Cesta busem naprosto v pohodě těch 50 min. Zácpa byla až u letiště, jak se sjíždí z dálnice.

0 Citovat

Má někdo čerstvější zkušenost s tím shuttle busem ? Jde mi o to,že letím až druhý den zda to projde ? Co čtu zde:

https://www.thai.lt/blog/364-fre...k-airports

tak se to vztahuje pouze na odlet v daný den ??

Případně zda tam jezdí nějaké jiná přímá autobusová doprava (placená) ?

0 Citovat

Letos v březnu jsem využil shuttle bus DMK - BKK, odlet druhý den a nikdo se na nic neptal. Stačilo ukázat letenky. 

0 Citovat

Oni to moc neřeší, proč by někdo jezdil z letiště na letiště když nemá let... Krom toho si je možné vytisknout víceméně cokoliv co vypadá jako letenka, píše se tam něco o BKK/DMK, píše se tam něco s aktuálním datem... Zbytek může být klidně lorem ipsum. 

0 Citovat

Vyuziju tohle vlakno  at nezakladam zbytecne nove ,  kdyz  mame pokracovani v BKK ze stejneho letiste  (let  Krabi ) jde se pres security a pasovku , nebo zustane clovek v tranzitu ? predpokladam ze vnitrostatni lety  budou jinde ,takze se tomu asi vyhnout neda  a jak dlouho ten presun muze trvat ? Mame dost casu  ,tak pokud uz  bude ta anabaze  s kontrolu  ,tak jestli se da cas neJak smyslne  vyuzit  , do mesta jet nechceme mame pak na zpatecni ceste  2 dny

A kde je nejlepe vymenit penize ? Info se v tomhle lisi nekdo tvrdi ze na letisti jen potrebne a zbytek jinde  ,nekdo tvdi, ze prave na letisti to vyhodne je ,spis bych se priklanel k tomu , ze jinde to bude vyhodnejsi ,ale nevim , bankomaty to maji takyy odlisne nez na co jsem zvykly a ubytovani  se da platit  jen v THB  nebo  vezmou i eura  , pripadne dolary ? Na Mauriciu me to trosku zarazilo kdyz nam  majitelka rekla castku co jsem mel od booking,com v eurech a tvarila se , ze by to nebyl problem ,ale meli jsme vymeneno , tak mi to pak rekla  v tom prepoctu 

Thajsko bude poprve ...diky
0 Citovat

Platit jednoznačně v eurech. Logicky.

0 Citovat

Krabi je taky mezinarodni letiste,tam je taky pasovka. eura ok, dolary taky ok, dokonce i britske libry se daji zamenit. taky australske a singapurske dolary.

0 Citovat

mikir napsal(a): bankomaty to maji takyy odlisne nez na co jsem zvykly


za vyber sa tusim uctuje 200 thb
0