- Fórum
- Letecké společnosti
- Nové destinace - Wizzair
Nové destinace - Wizzair
Ale ta Varná super, jsem zvědavý, za kolik budou v říjnu/listopadu. Zaletět na otočku zkouknout Drazki-ho snad vyjde.
Doufám, že do toho Abú Dhabí pošlou aspoň nové letadla, aby si tam neudělali ostudu, ale nějak tomu sám moc nevěřím...
Martin V napsal(a):Ale ta Varná super, jsem zvědavý, za kolik budou v říjnu/listopadu. Zaletět na otočku zkouknout Drazki-ho snad vyjde.
Už teď jsou na říjen a listopad docela levné, tipuju, že (pokud to opravdu udrží i přes zimní sezonu) bude Varna jednou z těch nejlevnějších destinací z Prahy.
Martin V napsal(a):Já si spíš nějak nedovedu představit těch 6hodin letu s W6...
... chod autobusom do Grecka, ci Bulharska, potom si to budes vediet predstavit :)
Martin V napsal(a):Já si spíš nějak nedovedu představit těch 6hodin letu s W6...
Pohoda :D Projdeš se po letadle, protáhneš se a pak pozoruješ hory :D Asi tak BUD-DWC
V budoucnu možno nejen z Bratislavy do Petrohradu, ale i ze Solnohradu:
St. Petersburg – Salzburg (Monday, Wednesday, Friday, Sunday from September 18)
včera zase rušili to Kutaisi - Polsko a i z Prahy, to je škoda - zkusím přebukovat na Vídeň, i když ten odlet v 6:05 je na švestku :(
Ona je taky otázka, zda nezruší do května i tu Vídeň... VIE-KUT je zamrzlá zase na letní letový řád. Např. červenec 2021 je už přes týden v klinické smrti (sold-out a rezervace se v appce tváři jako cancelled, ale bez notifikace).
Sice pre nas asi nezaujimave, ale snad sa dockame aj z naseho regionu ...
Milan Malpensa (MXP) - Alexandria (Borg El Arab) (HBE)
"Sice pre nas asi nezaujimave, ale snad sa dockame aj z naseho regionu ..."
Cardiff - Sharm El Sheik ... pravdepodobne pridu aj odlety z Talianska. Ceny zacinaju na cca 100 GPB spiatocne.
Nevím, jestli to někde na fóru už padlo, ale Wizz začíná létat na Madeiru. Zatím jen z Lutonu. Třeba se časem dočkáme i nějaké linky z okolí, když ne z Prahy, i když tady by SW nebo TAP potřebovali konkurenci jako sůl.
Madeiru jsem zahlédl. S tou konkurencí máš pravdu, ale moc optimisticky to nevidím. Přijde mi, že Madeira nemá zájem přitáhnout masy turistů, mají tam i regulovaný počet lůžet. Možná i proto je tak krásná :-)
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!