Mám sice na kontě bezmála 80 letů,ale poprvé se setkávám s výraznější změnou,která komplikuje situaci .. Mám letenku Praha - Kuala Lumpur přes Istanbul......z Istanbulu jsem měl odlétat v 18:05 a teďnově až ve 2:05 tj. tímto nestíhám v KL již koupený přípoj dál navrch o 11 hodin na letišti v Istanbulu také zrovna dvakrát nestojím! Kupováno přes Student Agency (Turkish) a tučně tam stojí toto: "Prosím o potvrzení přijetí změny zpět na tento email. Na základě Vaší odpovědi Vám bude zaslána nová elektronická letenka." Zatím jsem napsal,že se změnou nesouhlasím a v pondělí se chystám osobně zajít na pobočku! Zajímá mě co s tím jde dělat - jiná alternativa atd. .

Změna letu

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Mám sice na kontě bezmála 80 letů,ale poprvé se setkávám s výraznější změnou,která komplikuje situaci ..

Mám letenku Praha - Kuala Lumpur přes Istanbul......z Istanbulu jsem měl odlétat v 18:05 a teďnově až ve 2:05 tj. tímto nestíhám v KL již koupený přípoj dál navrch o 11 hodin na letišti v Istanbulu také zrovna dvakrát nestojím!

Kupováno přes Student Agency (Turkish) a tučně tam stojí toto:
"Prosím o potvrzení přijetí změny zpět na tento email. Na základě Vaší odpovědi Vám bude zaslána nová elektronická letenka."

Zatím jsem napsal,že se změnou nesouhlasím a v pondělí se chystám osobně zajít na pobočku!

Zajímá mě co s tím jde dělat - jiná alternativa atd.

0

Komplet jiný spoj, z Prahy se létá 3x denně, něco vymyslí. V tomhle případě je to bych řekl bez problémů smiley

0
1 reakce