Ahoj, chtěl bych se zeptat. Letím z Amsterdamu do Cancunu s přestupem v Mexico city a nevím zdali mi pošlou kufry přímo do Cancunu, protože na netu jsem našel tyto podmínky. Máte s tím prosím někdo osobní zkušenost? Díky moc Celní předpisy a omezení: povinné vyplnění celní deklarace před vstupem na mexické území (formulář je distribuován v letadle před přistáním). Cestující mezinárodními lety Evropy, Asie a Kanady s přípoji na mezinárodní nebo vnitrostátní linky, povinni předložit svá zavazadla k celní kontrole při prvním vstupu na území Mexika. Po odebrání svého zavazadla z dopravníkového pásu se pasažéři dostaví k celní kontrole, tj. zavazadlo jim nebude automaticky přeloženo na let do cílové destinace. .

Zavazadla při přestupu v Mexiku

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Ahoj,
chtěl bych se zeptat. Letím z Amsterdamu do Cancunu s přestupem v Mexico city a nevím zdali
mi pošlou kufry přímo do Cancunu, protože na netu jsem našel tyto podmínky.
Máte s tím prosím někdo osobní zkušenost?
Díky moc


Celní předpisy a omezení: povinné vyplnění celní deklarace před vstupem na mexické území (formulář je distribuován v letadle před přistáním).
Cestující mezinárodními lety Evropy, Asie a Kanady s přípoji na mezinárodní nebo vnitrostátní linky, povinni předložit svá zavazadla k celní kontrole při prvním vstupu na území Mexika. Po odebrání svého zavazadla z dopravníkového pásu se pasažéři dostaví k celní kontrole, tj. zavazadlo jim nebude automaticky přeloženo na let do cílové destinace.

0

Ahoj, kdy letíš z AMS to MEX? Pokud 4.2 s AM, tak se asi potkáme. smiley

0 Citovat

prilozil si manual, tipujem priamo od aerolinky, kde je explicitne napisane, ze ti tie bagle neprelozia a budes to musiet spravit sam. co presne je na tom nejasne?

to je otazka typu, ci mozes nastupit az na 3. let v poradi, s tym rozdielom, ze ty odpoved hladat nemusis, ked si ju dostal priamo do mailu alebo kam. twl ...

0 Citovat

tak som <> no .. bad day a moja omluva.

0 Citovat

btw co teraz citam fora ohladom tohto, tak sa informacie navzajom nezhoduju .. borec prestupoval v MEX do Cancunu v 2014 a musel recheckovat. ludia sa zhoduju, ze je najlepsie napisat svojej aerolinke - ta snad bude vediet.

0 Citovat

A nie je to uplne jedno?
Ak to maju v podmienkach tak to minimalne robit mozu. Mozno sa iba rozhoduju na letisku co prelozia a co nie.
Inak sa chystas pozriet do mexico city, ci preco ta to tak trapi?

0 Citovat

já loni v červnu s KLM do San Luis Potosí přes Mexico city, v Praze mi odbavily kufry až do SLP, ale v MEX jsem musel vyzvednout kufry a na celní...

0 Citovat

Super, díky za info!!!

0
7 reakcí