Docela zajimave.. Doufam ze to konecne povede k rapidnimu zlevneni premiovych letenek na unosnou cenovou hladinu..  .

Level

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Docela zajimave..

Doufam ze to konecne povede k rapidnimu zlevneni premiovych letenek na unosnou cenovou hladinu.. smiley

http://ekonomika.idnes.cz/iag-zalozila- ... oprava_suj

0

Díky za rychlé založení vlákna smiley

Bohužel jakákoliv snaha rozjet „novou nízkonákladovou variantu“ starých dopravců má za cíl jen jediné – ukousnout z trhu co největší podíl poptávky za ponechání současných, ideálně vyšších, cen. Jinak řečeno, IAG (British Airways, Iberia, Aer Lingus & Vueling) utíkají cestující ke konkurenci, tak je chce zpátky.
Snížit cenu letenek British je však hloupost, papaláši prostě za 100$ létat nechtějí smiley

0 Citovat

Aktuálně se prodává pod IB kódem a fare A nevypadá marně, tedy pokud stále platí tyto údaje http://www.wheretocredit.com/cestina/iberia/a (100%+ je pozůstatek first class označení pod ačkem)

0 Citovat

Tak s Iberiou jsem kdysi davno letel do Buenos Aires s Madridu, cekal jsem pak do druheho dne na doruceni zavazadla ,...Aer Lingus v pohode .cast akcii patri Ryanairu a docela se mi zacinaji libit , umoznuji taky 2 kabinova zavazadla i kdyz s presnosti jsou trosky na stiru a Britisch ? takova anglicka klasika , jestli zbohatlici nechteji litat za takove ceny , kam to tlaci nizkonakladovky tak at nelitaji a koupi si soukrome letadlo a podniky co plati sluzebky tak to muzou omezit a koupit jim vlak nebo bus , kdyz se jim nelibi letadla za 100 euro

Jinak vcera mi prislo od Aer Lingus nabdka na 30000 points za pulrocni nebo rocni objednavaku tisku , ovsem klasika pak, letenka zdarma , nebo tedy cca 8000 points ,ale taxy atd zvlast cash, letel jsem takhle zadarmo smiley s CSA na mile .ovsem ten poplatek za taxy , delal tolik .za co bych letel z low costama Aer Lingus sice pojal uz drive svou strategii jako low cost, ale prebira i stare praktiky klasickych spolecnosti

0 Citovat

Těším se hlavně na ty lety do Buenos Aires. Snad taky kvůli Levelu o trochu spadnou ceny. Nejvíc bomba by bylo kdyby začaly létat i lowcost spojení mezi jednotlivými místy přímo tam. Jinak dnešní akce Iberie se mi nehodila do itineráře. A na to jet tam na víkend, to bylo dost drahé a hlavně i příliš dlouhá cesta smiley

0 Citovat

Tak to mas to same ,jak nekdo radeji poleti s cestovkou i kdyz da jednoznacne o nejmene tretinu za ten zajezd vic, nez kdyz by si ho sestavil sam .takze ani ja nemam nic proti zapalceni vetsiho pohodli a nejakych bonusu za to ..ono nekdy jde uz i trosku o takovy sport a tak jak se milionar snazi posunout na rebricku forbes vys i kdyz to vlastne nepotrebuje ,tak se zase low costovy cestovatel snazi ulovit letenku za co nejlevnejsi cenu ..taky vlastne nepotrebuje uz ten rozdil mezi 5 eury a 1 eurem .. ale jde o prestiz .. najit to co nejlevneji smiley

0 Citovat

Report z inauguračního letu do LAX... Když vidím ty sedačky, tak nevím nevím jestli se to dá přežít :D

http://loyaltylobby.com/2017/06/...s-angeles/

0 Citovat

au :D to uz Cebu Pacific je na tom lepsie asi... jedina vyhoda co vidim je 2+4+2 namiesto 3+3+3

rasej nemat IFE, ale 3-4 cm naviac

0 Citovat

Ouč,tešim sa na 8 hodinovy let do Punta Cany a naspat

0 Citovat

Iba dnes beží akcia LEVELu na 0,01 eur letenky z Viedne.


snimka-obrazovky-2018-07-03-o-0-37-43.png

0 Citovat

Dodal bych, že jen do konce Září se dají kupovat ty letenky :) 

0 Citovat

to je bomba, koupeno 5x zpatecek pro 2 osoby za 0.10 eur!

VIE - LCA 3:30h letu za 0.01 eur, levnejsi je jen zdarma :D

0 Citovat

Vueling pobavil. Tak mám rezervaci a zároveň ji nemám :D Jako platební metodu jsem vybral PayPal, s druhým termínem už proběhlo přesměrování na platební bránu, ale ta se už nezobrazila, jen rezervační kód s pending payment. A to prosím byl použit čistý EDGE. Dokonce jim failuje i jejich customer support form, přes který mi hází chybu odesílání zprávy.


vueling2cl.png

0 Citovat

Tak lidičky, koupeno. Jako nespavec jsem dal ještě jednou check my booking a ve webové verzi už bylo tlačítko pay now za původní cenu. V mobilní jen konstatovalo chybu. 

0 Citovat

No podla FB vidim, ze to bude zasa vyberana spolocnost v tych lietadlach :D

0 Citovat

V mobilní aplikaci Vuelingu se mi žádné lety Levelu nezobrazují? Mají nějakou vlastní aplikaci?

0 Citovat

DimikUK napsal(a):

Vyzkouseno z UK IP adresy a nenaslo nic teste po pulnoci. Nejspis geograficky omezeno.


Dobry vtipek, asi Leeds ma vetsi privelegia, kdyz ja jsem se tam dostal s UK IP adress 😂😃 a oni to spustili o pulnoci jejich casu a ja tim uz brouzdal pred pul dvanact naseho casu. 

0 Citovat

Ako som písal aj do príspevku letenky sú znova za 1 cent už cca 2 hodiny :o)

0 Citovat

Díky za info, ač už jsem řekl, že letos už nic nekoupím a ani na to nemám čas, tak jsem neodolal a koupil Bilbao na 2 dny v srpnu.

0 Citovat

Ja som kúpil 5 leteniek, všetko ale asi nezvládnem :-D

0 Citovat

Já ke Kypru přikoupil Dubrovník. Ještě mě lákala Olbia a Bilbao, ale řekl jsem si "Kašlu na to, nedá se to stihnout přes víkend. Letos chci ještě někam dál". To jsem ale zpovykaný akční letenkář...?

0 Citovat

Tak a uz to maj dole , na kolikaty pokus to nakupujete? :D

0 Citovat

Na první přes WiFi ve vlaku při předjíždění česko-polské hranice :D

0 Citovat

Do cca 11:00 to fachalo vpohode. Odvtedy je to mŕtve.

0 Citovat

Od kedy to je na všetkých blogoch je to už márne, teraz treba už iba vyčkať než nahodia znova servery


0