Zdravím, začínám se poohlížet po cestě do Paraguaye. Zatím se mi ale nedaří nalézt nejoptimálnější způsob, jak se tam dopravit, respektive jaká zvolit přestupní místa. Startovat budu z Prahy, takže předpokládám přestup někde ve Španělsku a pak zřejmě Brazílie. Do Jižní Ameriky jsem ještě necestovala, budu ráda za jakýkoliv tip, jak se tam nejlépe a nejekonomičtěji dostat. Děkuji předem za rady! .

Paraguay

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

 Zdravím, začínám se poohlížet po cestě do Paraguaye. Zatím se mi ale nedaří nalézt nejoptimálnější způsob, jak se tam dopravit, respektive jaká zvolit přestupní místa. Startovat budu z Prahy, takže předpokládám přestup někde ve Španělsku a pak zřejmě Brazílie. Do Jižní Ameriky jsem ještě necestovala, budu ráda za jakýkoliv tip, jak se tam nejlépe a nejekonomičtěji dostat. Děkuji předem za rady!

0

no Paraguay nikdy nejak nie je medzi akcnymi letankami. Z Europy do Asuncionu lieta priamo iba z Madridu Air Europa. Mozno by som sa pozrel na lacnejsie lety do Brazilie, Argentiny (casto krat z Milana) a odtial napr. pozemne busom.

0 Citovat

Do Paraguaye nejlevneji leta KLM pres Amsterdam a pak Sao Paulo. Daji se obcas sehnat okolo 17tis. Nebo jak zde bylo zmíněno obcas i z Milana.Jediny primy let z Madridu.Taky zalezi v jakem obdobi chcete letet...

0 Citovat

Děkuji za odpovědi, ráda bych letěla ještě na jaře nebo v létě. Už jsem si všimla že Paraguay není zrovna vyhledávanou destinací, tak sama jsem zvědavá co se mi podaří ulovit. :)

0
3 reakce