Lze zakoupit KRW v Praze? Pokud ano, nabízí výhodný kurz?V Koreji: jsou výhodnější kurzy pro 100 USD a 50 USD bankovky? Lze směnit 10 USD a 20 USD bankovky v Koreji? Jaké jsou kurzy a kde v Koreji nejvýhodněji vyměnit za KRW?Děkuji  .

Jižní Korea nákup KRW

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Lze zakoupit KRW v Praze? Pokud ano, nabízí výhodný kurz?

V Koreji: jsou výhodnější kurzy pro 100 USD a 50 USD bankovky? Lze směnit 10 USD a 20 USD bankovky v Koreji? Jaké jsou kurzy a kde v Koreji nejvýhodněji vyměnit za KRW?


Děkuji
 
0

V Koreji ve městech prakticky neexistují klasické směnárny,vyměnit se může na letišti jinak v bankách- kurzy jsou všude stejné,takže se může v klidu vyměnit hned po příletu.
Lépe pro výměnu vycházely eura.
Zkušenost z roku 2011!

0 Citovat

Směnárna Interchange má službu, kdy jim řekneš že do toho a toho potřebuješ KRW za tolik a tolik Kč a oni tuhle poněkud exotickou měnu pro tebe budou shromažďovat ze všech poboček po Praze a pak ti zavolají ze peníze jsou připraveny k vyzvednutí. Kurz se stanovuje podle aktuálního kurzu v den kdy KRW od nich skutečně koupíš. Loni jsem takto kupoval JPY a kurz byl OK (porovnání v den nákupu s aktuálním kurzem CZK/JPY na xe.com).
Dříve to šlo dokonce rezervovat online, ale tu službu údajně kvůli ukončení intervencí ČNB mají dočasně vypnutou).
http://www.interchange.cz/sluzby/smenarna/
Nevyzvedávat na pobočce na letišti, tam si na rozdíl od centra účtují za tuto službu poplatek.

0 Citovat

Zkus arabskou směnárnu v Jindřišský (červená výloha, vedle Žabky), mají tam spoustu exotických měn, včetně KRW, kurzy super.
http://www.prahaexchange.cz/

0 Citovat

Ja jsem nakupoval v Praze v http://www.eurochange.cz, je to v Opletalove ulici, meli tam nejlepsi kurz (rok a pul zpatky), nevim, jake jsou presne kurzy dnes.

0
4 reakce