Koupili jsme letenky u Qatarairways v tady uvedené akci 9.3.2017 (Berlín - Phuket a zpět). Letenky se dají bezplatně stornovat, ale dá se bezplatně změnit čas odletu např. z rána na večer? Je nutné doplatit cenu, za kterou se letenky dá koupit  dnes? A prosím, jak postupovat? Moc děkuji za odpověď .

Výměna letenek

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

15 reakcí

 Koupili jsme letenky u Qatarairways v tady uvedené akci 9.3.2017 (Berlín - Phuket a zpět). Letenky se dají bezplatně stornovat, ale dá se bezplatně změnit čas odletu např. z rána na večer? Je nutné doplatit cenu, za kterou se letenky dá koupit  dnes? A prosím, jak postupovat? Moc děkuji za odpověď

0

Změna samotná je bez poplatku, ale platí se rozdíl mezi původní a novou cenou, což v podstatě při současných cenách na trase Berlín - Phuket nemá smysl. Vyčkat můžeš na nějakou akci, kdy bude doplatek minimální nebo žádný.
Pokud jsi letenky kupovala přes nás (Student Agency), musíš vše řešit s nimi. Pokud přímo u Qatarců, tak se to v pohodě dá udělat online na pár kliknutí v Manage booking ;-)

0 Citovat

To zní jako výzva k tomu nepoužívat váš objednávkový formulář ;-)

0 Citovat
Leoš Literák napsal(a):

To zní jako výzva k tomu nepoužívat váš objednávkový formulář ;-)

:-D

0 Citovat

Zdravím, mám 3 letenky Praha - Benátky 26.5.2017 večer, Volotea za 5 Eur, letenky neproletíme, nevím jak je to s výměnou, nicméně je škoda aby přišli vniveč. Dejte vědět pokud máte zájem.

0 Citovat

Zmena mena stoji 40€ na osobu a let. Pllus sa doplaca rozdiel v cene letenky v dobe zmeny mena. Takze ani zadarmo sa neoplatia :)

0 Citovat
Andrea358 napsal(a):

Zmena mena stoji 40€ na osobu a let. Pllus sa doplaca rozdiel v cene letenky v dobe zmeny mena. Takze ani zadarmo sa neoplatia :)

Ahoj, jj, díky za odpověď už jsem to zkoušel udat v rodině, nově změna za 186Eur, tak nic.

0 Citovat

Ahoj, mám dotaz, dá se nějakým jakýmkoliv kouzlem změnit majitele letenky? Mám letět s rodinou na Madeiru, v červnu, a jeden člen rodiny nemůže letětt, zájem má ale někdo jiný. Letíme se Smartwings, tam mi odpověděli, že to nelze, že si musí koupit novou letenku. Co s tím? Je nějaký fígl? Díky za odpoveď. Michal

0 Citovat

Pokud podmínky nepovolují změnu jména, tak nepovolují. Jde to max u easyjetu, wizzu nebo ryanairu za ceny, které se nikomu nevyplatí.

0 Citovat

Kolega se ptá na kouzlo/fígl, takže ano: přejmenovat se. ;)

0 Citovat

tak tak, pre inspiraciu :D
https://www.theguardian.com/money/2015/jun/05/student-changes-name-by-deed-poll-to-avoid-220-ryanair-admin-fee

0 Citovat

OT: pred par dnami som kupoval economy letenku u Finnairu do Asie (tarif: VALUE) a prekvapilo ma,ze je dovolena zmena mena za poplatok 100eur , ovsem tarif VALUE je o par korun drahsi ako PROMO tarif....

0 Citovat

Děkuji všem za rady. Změna jména Armstrong/West pobavila :)

0 Citovat

Prosím o radu: máme koupené letenky z Berlína do Phuketu s Qatarairways v tady uvedené akci 9.3.2017 (Berlín - Phuket a zpět, flexi).Už teď nám nabízí výběr sedadel a jídla. Je to bezplatné? Asi vhodné rezervovat co nejdřív? A v Doha není pro přestup potřebné vízum,že? Asi se ptám jako blbec, ale cestuji takto poprvé. Moc děkuji za odpověď.

0 Citovat

Je to bezplatné, u sedadel, čím dřív si vyberete, tím větší výběr mít budete. Na přestup vízum není třeba.

0
15 reakcí