Zdravím,příští neděli letím s EasyJet do Prahy z Milána, při online checkinu po mně nebyly nikde vyžadovány informace jako je OP/pas, národnost apod. S toutou společností letím poprvé, takže jsem to nikdy dříve nezadával. Tam letím s Ryanairem a vše proběhlo v pořádku. Nerad bych uvíznul na letišti, měli jste někdo podobnou zkušenost s touto společností? Všude jsem četl, že to lidé zadavali, mně to rovnou dalo boarding pass.Díky předem za odpověď :)  .

EasyJet - problém s checkin?

Založil ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

 Zdravím,


příští neděli letím s EasyJet do Prahy z Milána, při online checkinu po mně nebyly nikde vyžadovány informace jako je OP/pas, národnost apod. S toutou společností letím poprvé, takže jsem to nikdy dříve nezadával. Tam letím s Ryanairem a vše proběhlo v pořádku. Nerad bych uvíznul na letišti, měli jste někdo podobnou zkušenost s touto společností? Všude jsem četl, že to lidé zadavali, mně to rovnou dalo boarding pass.


Díky předem za odpověď :) 

0

Při letech v rámci Schengenu nejsou údaje z dokladů vyžadovány.

0 Citovat

Me check-in v lednu dal 4 místa vedle sebe tzn. tři vedle sebe a další přes uličku

0 Citovat

řekl bych že to bude stejný patern - 6 vedle sebe a 2 v další uličce. 

Nicméně nemám vlastní zkušenost.

0 Citovat

Dobrý den, 

Navazuji na příspěvek ohledně online check-inu u společnosti Easyjet. V dubnu letím do Amsterdamu, a také mě to při online odbavení dalo hned letenky, aniž by to po mě chtělo údaje z cestovních dokladů. Jen pro klid mojí duše, opravdu je to takhle v pořádku? 

Moc děkuji

0 Citovat

Áno, v Schengene netreba nič naviac

0 Citovat

Nevíte prosim někdo jak jim funguje online odbavení těch 30 dní předem (jestli je to dostupné dle času odletu nebo...), chtěla jsem dnes udělat checkin, a u jmen jednotlivých cestujících chtějí při odbavení vyplnit kontaktní údaje (tel. a email), ale po vložení a potvrzení se checkin neprovede, znova se zobrazí stránka se jmény a odbavení neprovedeno, tak nevim, jak to mají/nemají dostupné nebo je nějaký problém na webu??? chtěla jsem udělat odbavení kvůli přidělování sedadel. díky.

0 Citovat

Mam pocit , ze u  easyJet  je problem kdyz mas  zaregistrovany  email  a pak vkladas  ruzna jmena pri prihlasovani  ,ale nevim uplne  jiste ,nejak jsem s tim mel kdysi  taky  problem  ,ale to slo o vstup  na  udelanou  rezervac,i  jinak u Ryanairu funguji  nejen dny ale i cas  a  treba ten dvoudenni  check in  neudelas driv jak presne za  48 hodin  od casu letu 

0 Citovat

Tak jsem to teď vyřešila přes chat, zřejmě něco se nepovedlo při online checkinu, takže se ta chyba objevovala pořád dokola i po vymazání cookies, nakonec mi poradil, ať jdu do té rezervace bez přihlášení, jakoby bez účtu, přes příjmení a číslo rezervace...a tam to naskočilo hned. Jinak prý oni nemůžou udělat na Helpline online checkin...pokud by to neprošlo, tak pak jedině až na letišti.:-((( Což teda nevím, jak by probíhalo, asi by mi nikdo nevěřil a chtěli by za to platit???...To je poprvé, co jsem u nich měla problem s odbavenim. :-o

0 Citovat

Zdravím, letím poprvé s EasyJet a při checkin to po mě nechtělo, žádné údaje o dokladu...? To se mi nikdy nestalo a to lítám docela často.. Někde tady jsem četla, že při letech v rámci Schengenu nejsou údaje z dokladů vyžadovány. Prohledala jsem celou apku, vygenerovalo mi to palubní vstupenky, tak asi vše ok, ale chci se opravdu ujistit, že tomu tak je.. Předem díky za odpověď z Vaších zkušenosti. Iv.

0 Citovat

Některé aerolinky při check-inu opravdu nepožadují informace o dokladech, pokud se jedná o let v Schengenu. Vězte, že kdyby tam ten požadavek byl a vy jste údaje nevyplnila, tak by vás systém nepustil dál a nevygeneroval vám palubní vstupenku.

 

Check-in u easyJetu jsem dělal tento týden a pokud si dobře vzpomínám, tak požadavek na číslo dokladu tam opravdu nebyl.

2 Citovat

Buďte v klidu. Boarding pass máte, a pokud po vas aplikace nechtěla údaje, tak je nepotřebuje :).

0
11 reakcí