Zdravím cestovatele, na 29. července mám dvě jednosměrky do Neapole a přemýšlím kam v rámci letní koupací dovolený dál. Termín návratu do ČR bych viděl na 5. - 6. srpna. Zůstali byste na týden v Neapoli? To se mi úplně nechce, radši bych 2-3 dny Neapol + 4-5 dní jinde. Nějaký varianty kam odtud levně odletět? Líbil by se nám nějaký řecký ostrov, odkud by se dalo dostat do ČR (příp. Bratislava, Vídeň), ale tam jsou ceny dost vysoko. Nějaký tipy? :) .

Kam dál z Neapole? Přelom červenec-srpen.

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

 Zdravím cestovatele,

na 29. července mám dvě jednosměrky do Neapole a přemýšlím kam v rámci letní koupací dovolený dál. Termín návratu do ČR bych viděl na 5. - 6. srpna. Zůstali byste na týden v Neapoli? To se mi úplně nechce, radši bych 2-3 dny Neapol + 4-5 dní jinde. Nějaký varianty kam odtud levně odletět? Líbil by se nám nějaký řecký ostrov, odkud by se dalo dostat do ČR (příp. Bratislava, Vídeň), ale tam jsou ceny dost vysoko.

Nějaký tipy? :)

0

Osobně bych nikam dál z Neapole neletěl, ale popojel po zemi/po moři o kus dál. I když samotná Neapol možná pro někoho nepatří mezi úplně top destinace, tak její okolí rozhodně ano!

Zajeďte si trajektem na ostrovy Capri, Ischia nebo Procida, lodí to trvá maximálně hodinku a půl, lístky netřeba řešit dopředu, spoje plují celý den každou chvilku. Nebo se nabízí výlet vlakem do oblasti Sorrenta (cca hodina a půl) a odtud dál autobusem na Amalfské pobřeží (Positano, Praiano, Amalfi) - jedna z nejhezčích částí Itálie ;)

0 Citovat

Ty ostrovy vypadají výborně, Positano taky! Jen ty ceny ubytování jsou tam docela krutý. :D Ale na otočku to bude super.

Teď ještě vychytat letenky z jižní Itálie domů - ideálně taky za 300, jak cestu tam. :D

0 Citovat

Dobrý večer všem, pokud máte zájem o levné ubytování v centru Neapole, napište mi na ubytovani.neapol@seznam.cz

0
3 reakce