Ahoj, využili jsme akční letenky v této akci: https://www.cestujlevne.com/akcn...d-8-193-kc s příletem 26.9. do Šanghaje. Nyní když jsme chtěli koupit letenky z Šanghaje do Japonska (Osaka nebo Tokyo), tak zrovna od 27.9. do 4.10. jsou ceny několikanásobně vyšší než v ostatní dny... Nevíte někdo, zda-li se jedná o náhodu, popř. zda se v té době nekoná nějaká megaakce (která nám unikla) a kvůli které jsou letenky takto drahé? Popř. jaká je šance, že ceny ještě klesnou?Díky moc, Petr! .

Šanghaj - Japonsko

Založil ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, využili jsme akční letenky v této akci: https://www.cestujlevne.com/akcn...d-8-193-kc s příletem 26.9. do Šanghaje. Nyní když jsme chtěli koupit letenky z Šanghaje do Japonska (Osaka nebo Tokyo), tak zrovna od 27.9. do 4.10. jsou ceny několikanásobně vyšší než v ostatní dny... Nevíte někdo, zda-li se jedná o náhodu, popř. zda se v té době nekoná nějaká megaakce (která nám unikla) a kvůli které jsou letenky takto drahé? Popř. jaká je šance, že ceny ještě klesnou?

Díky moc, Petr!

0

mid autumn festival v cine...maju tyzden volna, je ich miliarda, takze ked uz len 1% chce vypadnut z krajiny, tak to zahybe cenami leteniek

1
1 reakce