Četl jsem článek o vyloučení z přepravy kvůli hulení - je to běžné, nebo je to specialita Smart wings?Chápu, že mi hulení mohou zabavit, uložit pokutu, ale proč ještě vyloučit z přepravy, když se na palubách letadel stejně nekouří ne?https://zpravy.aktualne.cz/domac...ny-malem/r~62f534b4721811e7bc9f002590604f2e/(tady už nefungují ani odkazy)Izraelka letěla s manželem a čtyřmi dětmi z pražského Letiště Václava Havla do Tel Avivu. Děti bezpečností kontrolou prošly bez problémů a nastoupily do letadla, jejich matka už ne. Kamery ji zachytily, jak se snaží před nástupem do letadla schovat malý balíček. Nešlo však o bombu, ale o malé množství marihuany určené pro osobní potřebu, jak zjistili přivolaní policisté. Pilot letadla ženu odmítl přepravit, a tak zůstala i s manželem na letišti. Na děti v letadle zapomněla, vzpomněla si až ve chvíli, kdy letadlo rolovalo po dráze a chystalo se odletět.Praha - Kvůli malému balíčku marihuany pro osobní potřebu pilot odmítl přepravit cestující. Na to, že má v letadle už čtyři děti, všichni aktéři zapomněli a letadlo s nimi málem odletělo z Prahy do Tel Avivu. Přivolaní celníci potvrdili, že jde o drogy a zavolali cizineckou policii, aby se ženou vše vyřešila.Šlo o přestupek podle zákona o návykových látkách. Dostala tisíc korun pokutu, kterou na místě zaplatila, a tím to skončilo. Měla pouze množství pro osobní potřebu," upřesnila tisková mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová. Po zjištění, že má žena u sebe balíček drog, jí pilot společnosti SmartWings zakázal nastoupit do letadla. To žena akceptovala spolu se svým manželem. Až poté, co vše vysvětlila policii, si vzpomněla na své čtyři děti, které seděly v letadle. To v tu chvíli už rolovalo po dráze a bylo připraveno odletět. Poté, co si žena uvědomila, že v odlétajícím letadle má děti, spojili se zaměstnanci aerolinek s pilotem a informaci mu sdělili. Ten se s letadlem vrátil po dráze k nástupnímu terminálu a děti nechal vystoupit. Následně letadlo odletělo do Tel Avivu. .

Hulení na cestách

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Četl jsem článek o vyloučení z přepravy kvůli hulení - je to běžné, nebo je to specialita Smart wings?

Chápu, že mi hulení mohou zabavit, uložit pokutu, ale proč ještě vyloučit z přepravy, když se na palubách letadel stejně nekouří ne?

https://zpravy.aktualne.cz/domac...ny-malem/r~62f534b4721811e7bc9f002590604f2e/

(tady už nefungují ani odkazy)

Izraelka letěla s manželem a čtyřmi dětmi z pražského Letiště Václava Havla do Tel Avivu. Děti bezpečností kontrolou prošly bez problémů a nastoupily do letadla, jejich matka už ne. Kamery ji zachytily, jak se snaží před nástupem do letadla schovat malý balíček. Nešlo však o bombu, ale o malé množství marihuany určené pro osobní potřebu, jak zjistili přivolaní policisté. Pilot letadla ženu odmítl přepravit, a tak zůstala i s manželem na letišti. Na děti v letadle zapomněla, vzpomněla si až ve chvíli, kdy letadlo rolovalo po dráze a chystalo se odletět.

Praha - Kvůli malému balíčku marihuany pro osobní potřebu pilot odmítl přepravit cestující. Na to, že má v letadle už čtyři děti, všichni aktéři zapomněli a letadlo s nimi málem odletělo z Prahy do Tel Avivu. Přivolaní celníci potvrdili, že jde o drogy a zavolali cizineckou policii, aby se ženou vše vyřešila.

Šlo o přestupek podle zákona o návykových látkách. Dostala tisíc korun pokutu, kterou na místě zaplatila, a tím to skončilo. Měla pouze množství pro osobní potřebu," upřesnila tisková mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová. 

Po zjištění, že má žena u sebe balíček drog, jí pilot společnosti SmartWings zakázal nastoupit do letadla. To žena akceptovala spolu se svým manželem. Až poté, co vše vysvětlila policii, si vzpomněla na své čtyři děti, které seděly v letadle. To v tu chvíli už rolovalo po dráze a bylo připraveno odletět. 

Poté, co si žena uvědomila, že v odlétajícím letadle má děti, spojili se zaměstnanci aerolinek s pilotem a informaci mu sdělili. Ten se s letadlem vrátil po dráze k nástupnímu terminálu a děti nechal vystoupit. Následně letadlo odletělo do Tel Avivu.

0

Tak kdyby tím let nějak nezdržovala a pilot ji kvůli tomu nechtěl nabrat tak je to podle mě diskriminace.

Druhá věc je, když ti vytáhnou z kloaky, začne velké vyšetřování. To bych se asi nedivil, že pilot nebude čekat.

Za mě jedině se nenechat chytit a nebo nic nebrat.

0 Citovat

Jestli ztrácí ponětí o tom kde jsou její 4! děti, tak by asi fakt neměla tolik hulit...!?

1 Citovat

S hulením jsou jen problémy, přijde mi jednodušší použít větší plnící tobolky na léky, obsah si může už každý namixovat podle vlastní chuti. Podle okolností pak mohu být kardiak, alergik, mít imunosupresivní léky, nebo jen vitamíny.... a vše samozřejmě v originálním obalu včetně příbalového letáku v angličtině.

0
3 reakce