Ahoj všichni. Jsem jen pár dní po úrazu ramene, mám za sebou operaci, v rameni titanové hřeby, před sebou 3 týdny v ortéze a potom dlouhou rehabilitaci. Jak se tak tady teď budu flákat, tak mi určitě neunikne nějaká fajn akce, a mohla bych se zabavit plánováním dovolené na příští rok.Chci se zeptat těch, co mají něco takového za sebou- za jak dlouho po úrazu byste si troufli na dalekou cestu? Za půl, třičtvrtě roku nebo raději až cca za rok, když už budu mít hřeby venku? Vím, že během kontroly hvízdat nebudu, ale něco dalšího, co mám brát do úvahy? Díky moc. .

Cestování po úrazu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Ahoj všichni. Jsem jen pár dní po úrazu ramene, mám za sebou operaci, v rameni titanové hřeby, před sebou 3 týdny v ortéze a potom dlouhou rehabilitaci. Jak se tak tady teď budu flákat, tak mi určitě neunikne nějaká fajn akce, a mohla bych se zabavit plánováním dovolené na příští rok.

Chci se zeptat těch, co mají něco takového za sebou- za jak dlouho po úrazu byste si troufli na dalekou cestu? Za půl, třičtvrtě roku nebo raději až cca za rok, když už budu mít hřeby venku? Vím, že během kontroly hvízdat nebudu, ale něco dalšího, co mám brát do úvahy? Díky moc.

0

Řídil bych se radou lékaře...

0
1 reakce