Dobrý den, milí cestovatelé!Obracím se s dotazem, který tu již asi byl, ale nedohledala jsem bohužel. A sice zrovna hledám pro skupinku min. 6 lidí možnost výhodnějších letenek na jih Indie. Jako nejvýhodnější jsem zatím našla kombinaci letu do Delhi a poté vnitrostátní linkou do Kochinu. U té ideální trasy bychom měli jen 2 hodiny na přestup. Mám tedy více dotazů:1. dají se takto kombinovat letenky? Je pak asi potřeba si projít celé kolečko - batohy - víza - východ a zpět, že?2.Létají z letiště Indiry Gandhí vnitrostátní i mezinárodní lety z jedné budovy?3. Dá se stihnout vše výše popsané a nástup na další spoj za dvě hodiny?Moc předem děkuji! .

kombinování letenek, letiště DEL

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Dobrý den, milí cestovatelé!

Obracím se s dotazem, který tu již asi byl, ale nedohledala jsem bohužel. A sice zrovna hledám pro skupinku min. 6 lidí možnost výhodnějších letenek na jih Indie. Jako nejvýhodnější jsem zatím našla kombinaci letu do Delhi a poté vnitrostátní linkou do Kochinu. U té ideální trasy bychom měli jen 2 hodiny na přestup. Mám tedy více dotazů:

1. dají se takto kombinovat letenky? Je pak asi potřeba si projít celé kolečko - batohy - víza - východ a zpět, že?

2.Létají z letiště Indiry Gandhí vnitrostátní i mezinárodní lety z jedné budovy?

3. Dá se stihnout vše výše popsané a nástup na další spoj za dvě hodiny?

Moc předem děkuji!

0

Letiště má oddělené budovy pro mezinárodní lety a vnitrostátní lety.

Dvě hodiny je rozhodně málo. Nutno jít přes pasovou kontrolu (poprvé kontrolují pas a vízum, podruhé, zda bylo dáno razítko do pasu). Pak projít přes celnici a přemístit se do jiné budovy. Na vstupu do budovy je první bezpečnostní kontrola, poté odbavení a druhá bezpečnostní kontrola.

Navíc je nutno počítat s případným zpožděním při příletu z Evropy.

0 Citovat

Gigo15 napsal(a):

Navíc je nutno počítat s případným zpožděním při příletu z Evropy.

Kdyby jenom při příletu z Evropy.... letěli jsme zpátky přes Dillí z Bombaje, vnitrostátní let kupodivu načas, ale na mezinárodní jsme si museli počkat a sotva jsme pak stihli poslední bus z Vídně do ČR. A to jsme měli štěstí, protože, bylo vše na jedné letence a zpozdil se až ten druhý let. :)

0 Citovat

Moc děkuji oběma všem za odpovědi!

0 Citovat

Já teď řeším tohle: http://www.secretflying.com/post...d-one-way/ aneb jak moc nebezpečné je koupit si několik samostatných letů v akci v jeden den nebo v rozmezí jednoho dne - chtěl jsem se vypravit z Kalkaty do Guwahati, Aizawlu a zpátky do Kalkaty, ale aby to zabralo co nejmíň dní, protože pak chci ještě do Keraly nebo Goa a nakonec musím stihnout let z Dillí domů. :)

0 Citovat

Hmm, zajímavé... takže bys třeba v rámci jednoho dne navštívil letecky dvě místa? Jinak Goa / Kérala - za mě doporučuji Kéralu, vracím se tam už po čtvrté a je to pro mě nejúžasnější koutek celé Indie :D Má nádherné hory, pláže, lidi...

0 Citovat

Nejde úplně o to, že bych chtěl létat 2x denně, ale že jsou samostatné lety levnější než kombinovaný a do některých míst se nelétá každý den.

0 Citovat

Do toho bych osobně nešel. Riziko je dost velké. Jedině mít přichystaný i plán B.

0
7 reakcí