- Fórum
- Letecké společnosti
- Wizzair
Wizzair
kde je to oznámenie wizzu o rušení košickej základne? Nemožem to nájsť ani na ich webe ani na webe letiska... Zaujímali by ma podrobnosti
díky, to som našiel, hľadám nejakú tlačovú správu alebo niečo. Nikde nič. Ako to teda oznámili? Tlampačom? :-D
no treba nakupit a zarobit na kredity :D
edit: no nic, vsetko do konca maja/juna, uz to maju podchytene
Zítra mě čekají další tři a půl hodiny jako sardinka v letadle W6. Tenhle obrázek mi přijde příhodný: https://technet.idnes.cz/foto.as...vesmir&c=A180208_091535_tec_vesmir_kuz&foto=NYV34b319_CST_100_2.jpg
Sleva 50 € na Wizz Tours.
Třeba na Velikonoce se dá udělat po slevě letenka z Katovic s hotelem se snídaní v centru Lvova za cca 70 GBP/2010 CZK/osoba. Samotný hotel na uvedená data stojí skoro stejně jako celý balíček od Wizz Tours.
Výhoda je, že není třeba řešit členství WDC.
Wizz od května ruší linku do Tuzly z BTS? Nevidím tam na další měsíce žádné spoje.
EDIT:
Jo aha, to bude asi tím, že pak se začíná lítat z Vídně.
Ešte dnes zlava 30%, ale len na lety do 30.aprila.
Ohľadom týchto zliav na Wizze mám jeden dotaz. V auguste plánujem s rodinou výlet do Gruzínska, letenky som ale ešte nekúpil. Už 2 mesiace sledujem pohyb cien na linke Budapešť - Kutaisi a zatiaľ išli ceny nahor. Čakal som na zľavy, ale zatiaľ vždy som ich videl len na lety do 30.apríla.
Bývajú niekedy tie zľavy aj na lety na neskoršie termíny?
Posledne roky ziadny datumovy limit nebol, uz vela krat som kupoval letenku so zlavou aj na rok dopredu, avsak posledne akcie boli vsetko ako pises do aprila. Zjavne sa nejaky manazerko inspiroval u inych aeroliniek.
19.5. slaví Wizz narozeniny, dřív to bývalo 1+1 letenka zdarma, letos buď stejně nebo nějaká sleva.
tomasBB napsal(a):Ešte dnes zlava 30%, ale len na lety do 30.aprila.
Ohľadom týchto zliav na Wizze mám jeden dotaz. V auguste plánujem s rodinou výlet do Gruzínska, letenky som ale ešte nekúpil. Už 2 mesiace sledujem pohyb cien na linke Budapešť - Kutaisi a zatiaľ išli ceny nahor. Čakal som na zľavy, ale zatiaľ vždy som ich videl len na lety do 30.apríla.
Bývajú niekedy tie zľavy aj na lety na neskoršie termíny?
všetky lety a destinácie -20% pri rezervácii dnes . Tentoraz bez dátumového limitu... Ja si ešte skúsim počkať na tú prípadnú narodeninovú akciu 19.5.
Je to opravdu bez limitu, dnes jsem kupoval dvě letenky do Londýna, ovšem jen pro členy Wizz discount club.
Nevím jestli není nějaká novinka, ale bylo potřeba si dojít na přepážku pro klasický boarding pass (zdarma).
V decembri som ukazoval má checkin vytlačený A4 boarding pass a dali papierový. Ale boli tam aj takí, či ukazovali PDFko v telefóne a prešlo im to.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!