ZdravímVčera jsme měli odletět z Milana(bergamo) ale nás let byl uplne zrušen,dostali jsme hotel a dneska letime nazpátek večer z Benátek.Tak se chci zeptat jestli je nějaká možnost dostat od této společnosti odškodnění?popripade jestli mate někdo nějaké zkušenosti s tím wizzshitem:D děkuji  .

Wizzair

Založil ve fóru Letecké společnosti

Při koupě nové letenky zatrhneš i Wizz Club a zaplatíš letenku i klub dohromady.

0 Citovat

Kupis si ho pri kupe letenky

0 Citovat

Tak hlásím v pohodě s příručákem i bez Priority. Z batohu velikosti příručáku jsem si vytahala polovinu věcí do tašky "cennosti", kterou jsem si vzala sebou na palubu a ten zbytek jsem odbavila na checkinu.  Vše v cajku ;-)

0 Citovat

Tak práve rokujeme v BTS smer Kyjev. Na letisku sme sa zjavili skoro tri hodiny pred odletom (kvôli salóniku a kľudu v práci) a bez priority sme chceli odovzdať príručnú. No len checkin sa otvára 2 hodiny pred odletom. Týpek niekam zavolal a že na gejte môžme odovzdať/označiť kufríky bez doplatku. A aj tak bolo. Kufrík označený a foťák v brašni  (ktory by sa aj tak nezmestil) s cennosťami v malom ruksaku na palubu. 

0 Citovat

Ahoj, Wizz píše toto: 

"jedno příruční zavazadlo (55 x 40 x 23 cm, max 10 kg), které musí být odbaveno u odbavovací přepážky (zdarma) NEBO jedno malé zavazadlo (40 x 30 x 18 cm), které se musí vejít pod sedadlo"

A jeko správného Čecha mě hned napadlo.. můžem si tedy s sebou vzít nějaký alkohol? :D Už se to tu řešilo, ale nevím, jestli s tím někdo má konkrétní zkušenosti. 


Díky

0 Citovat

V Astane boli s novym pravidlom oboznameni, potvrdzujem hladky prevoz pol litrovky Kazaskeho 5* akoze konaku v prirucnej podanej na desk check-in + dalsiu malu tasku velkosti 40x30x18 nikto neriesil, takze momentalne Wizz megasuper, len sa bojim dokedy ... prakticky priplacat si za priority nema absolutne ziaden zmysel.

0 Citovat

Diky, pozajtra využijem :)

0 Citovat

Taky potvrzuji, v Charkově jsem dával zdarma odbavit u check-in přepážky batoh s nějakou tou Ukrajinskou vodkou. Ikdyž v Charkově asi není důvod, litr Nemiroffky stojí v duty-free 3 EUR :-D

0 Citovat

Ukrajinské dutý free sú raj, problém skôr v Astane, kde nič domáce za rozumnú cenu nemali

0 Citovat

Ja som to chcela využiť minulý štvrtok, ale stredu mi Wizzair pridal priority zadarmo... Každopádne Wizz má najlepšiu batožinovú politiku spomedzi nízkonákladoviek momentálne. 

0 Citovat

Potvrdzujem , trasa KTW - BOJ a späť, kufre zdarma odovzdané na check-in v KTW  aj v BOJ a bez problémov....(samozrejme s obsahom páleného).  

0 Citovat

Dobrý den, letíme z Wizz na Maltu, pouze na lehko, jen s kufrem povolených rozměrů do 10kg. Letenku máme koupenou letenku z Vídně. Mám dva dotazy: 1) musím se odbavit on-line nebo je možno i na přepážce? nechci platit zbytečně navíc za odbavení 2) pokud uděláme check in on-line, co s kufrem, vezmou mi ho nebo jak se řeší dál? děkuji všem za rady


0 Citovat

1) odbav sa online, nemusíš nič platiť

2) zadazadlo do 10kg a rozmerov 55 x 40 x 23 cm ti zadarmo odbavia do podpalubia normálne na prepážke

3) ak chceš zavazadlo zobrať zo sebou na palubu do tak si pri online checkine dokúp priority pass

0 Citovat

Moc děkuji za zprávu :-) Já mám klasický kufr, takže ten klidně nechám odbavit do podpalubí..., co přítel, ten letí jen s batohem, ten si může vzít s sebou? dáme tam elektroniku apod., ale je to klasický batoh, určitě má větší rozměry než malé zavazadlo 40x30 nebo kolik si můžeš vzít na palubu...

0 Citovat

Keď nemá požadované rozmery tak nemôže.. kúpte si obaja priority a budete mať pokoj :)

0 Citovat

Zdravím Vás,

mám drobný problém a nevím co s tím... Dneska ráno jsem dal Check In na lety do Bergenu a zpět s příručními zavazadly a s jedním 32kg odbaveným zavazadlem. Celkově se jedná o 5 lidí. Bohužel jsem hned po tom zjistil skutečnosti, díky kterým nikdo nemůžeme letět... hurá :) Předpokládám, že jediné co mi teď zbývá, je nechat všechny letenky propadnout, tj. prostě nic neřešit a nenastoupit k letu - je to takhle správně nebo bych měl Wizz kontaktovat? Nerad bych pak něco platil apod... Wizz Flex ani nic podobného nemám. A ještě dotaz na to 32kg zavazadlo - je možnost ho ještě zrušit, že bych dostal peníze za něj zpátky? Nikde jsem nic nenašel tak nevím... Děkuju za odpovědi!

0 Citovat

když letíme zítra, nemáme zaplacená sedadla, je tam těch 48 hodin, když je potřeba udělat on-line check in..., takže dnes už to můžu zařídit, že?

0 Citovat

Bára Jakešová napsal(a):

když letíme zítra, nemáme zaplacená sedadla, je tam těch 48 hodin, když je potřeba udělat on-line check in..., takže dnes už to můžu zařídit, že?


Jasně, však to zkus.

0 Citovat

Zatiaľ to vyzerá tak, že moc ľudí si nedáva zadarmo odbaviť kufor/batoh na checkine, ale pokračujú s ním až na gate. Tam to klasicky označia a pošlú do podpalubia :-)

0 Citovat

Wizzair jde ve šlépějích Ryanairu, od 1. listopadu k tarifu Basic jen malé příruční zavazadlo (batoh). S Wizz Priority druhé větší (kufřík na kolečkách) v ceně. Neplatí pro letenky nakoupené před 10. říjnem. 

https://wizzair.com/en-gb/inform...-for-all#/

0 Citovat

hajzli :) ale pribudla ponuka checknutej bagaze s hmotnostou 10kg za 7 euro (BTS-IEV pozeram) ... co nie je zle na tekute darceky :D

0 Citovat

No paráda, našel někdo nějaký batoh, který by přesně splňoval tyto rozměry? Se svým batohem 56x28x21 už se do tohohle rozměru nevejdu. 

0 Citovat

Ano a maji sakra pekne udelane video na insta jak pro debili. To by chtelo sdilet na fb, kdyby se to objevilo na cl.com/fb

0 Citovat

Nechytili sa prilezitosti byt o krok vpred pred ryanom, ale ved preco by to aj robili ... ryan rastie aj napriek strajkom a novym poplatkom a ludia to sice somrajuc, ale zaplatia. WDC uz pre mna stratil vyznam, celkovo Wizz sa nam cenovo utrhol z retaze, co uz sice pozorujem dlhsie, ale teraz dupol na plyn. Pozitivne je akurat to, ze rozmer podanej 10 kg moze byt az 149X119X171 cm, kt. je zhodny s batozinou o hmotnosti 32 kg 

0 Citovat

Bylo by úžasné, kdyby se konečně ráčili rozhodnout pro jednu variantu, která vydrží  více let, viz easyjet. Tyhle neustále kejkle jsou už únavné...

0