Má tu prosím někdo zkušenost s touto situací? Kupovala jsem letenky do Bangkoku s Emirates, mám dvě příjmení a na letence vystavené od nich mi přišla obě napsaná dohromady např. NOVAKOVAKUCEROVA. Letěl někdo s podobným "problémem" a řešil to někdo na letišti nějak? Nebo je to takto normální? Díky všem... .

2 příjmení na letence

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Má tu prosím někdo zkušenost s touto situací? Kupovala jsem letenky do Bangkoku s Emirates, mám dvě příjmení a na letence vystavené od nich mi přišla obě napsaná dohromady např. NOVAKOVAKUCEROVA. Letěl někdo s podobným "problémem" a řešil to někdo na letišti nějak? Nebo je to takto normální? Díky všem...

0

normalne. hlavne aby si to mala aj v pase :) ze NOVAKOVA KUCEROVA alebo teda naopak

0 Citovat

V pase mám obě jména ve správném pořadí, jako je uvedeno na letence. Jen mě zmátlo, že letenka mi zkrátka přišla bez mezery, i když jsem rezervaci zadávala s mezerou... :) Díky moc!

0 Citovat

jj, to robia normalne klasicke aerolinky cez globalne rezervacne systemy. to je pozostatok davnych cias, ked sa datami muselo setrit a kazdy bit/byte bol dolezity :)

takze ak si Jana Novakova, tak tam budes ako NOVAKOVA/JANAMRS

0 Citovat

Díky moc! :)

0 Citovat

Ahoj,

stala se mi taková věc,  kupoval jsem letenky v dnešní akci se Smartwings na Madeiru, děláno v práci ve stresu a co se nestalo u přítelkyně jsem blbec do jména vyplnil i její příjmení a do příjmení pak příjmení. tzn. že teď je rezervace na Šárka Sobotková Sobotková přičemž přítelkyně se jmenuje samozřejmě Šárka Sobotková.

Tak si říkám cajk stane se píšu na smartwings a okamžitě vola týpek že jako bohužel že mám smolíka a že si mám udělat novou rezervaci. Samozřejmě za jinou cenu ( tu starou že mi zruší a peníze na základě formuláře vrátí) . Tak jsem ho poslal někam, páč si říkám že přece to nemůže být takový problém. Přece nechci cestovat s jinou osobu, v letence není žádný překlep , prostě jen dvakrát příjmení.  


No a teď dotaz fakt v tom vidíte tak big problem jak typek ve Smartwings protože podle mě to přijde jako blaf od něho (samozřejmě chápu, že podle nějakých xy podmínek na to právo má a postupuje přesně jak má)  ale fakt si říkám, že přece dvě příjmení nemůže být takový problém.


Předem díky za odpověď a to že jsem kokot to mi nepište to už vím :)


Díky moc 


Libor

0
5 reakcí