Pro milovníky ruské zimy vzdálená Kamčatka za necelou desítku :-)Beranici, válenky a vodku stoličnajou s sebou :Dhttps://www.kayak.de/flights/VIE...2018-01-12 .

[S7] Vídeň - Petropavlovsk-Kamčatskij 9.800 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

12 reakcí

Pro milovníky ruské zimy vzdálená Kamčatka za necelou desítku :-)

Beranici, válenky a vodku stoličnajou s sebou :D

https://www.kayak.de/flights/VIE...2018-01-12


vie-pkc.png

0

destinace jiste lakava, ovsem 70hodin na ceste.... to jsou bratru 3 dny na letistich a v letadlech.

0 Citovat

Vzhledem k destinaci tam asi těžko budou lítat přímý lety z Vídně. A pokud se chceš dostat na "konec světa", tak každej kdo tam chce počítá, že tam nepoletí 10 hodin bez přestupu jako do Bangkoku. Což je taky zásadní výhodou takových destinací, jelikož tam nelítá "každej".

0 Citovat

Cesta je cieľ a predpokladám, že tie časy prestupov sa dajú ešte natiahnuť a tak si obzrieť ďalšie ruské mestá, kde by sa inak nešlo

Edit: rovnako aj Vladivostok. Už len nájsť niečo na leto v rovnakej cene :))


screenshot-2017-10-17-09-06-25-140-com-android-chrome.png

0 Citovat

Až budou mít Rusáci něco jako eta nebo esta proč ne ...do té doby raději někam k imperialistům.

0 Citovat

ako sme minule zhodnotili s cizym..problem nie su ani viza, ale ich platnost. aj ked svojho casu imperialistcka Amerika si pytala (a stale v niektorych pripadoch pyta) 100-130 euro za viza, aspon ich davali/ju na 10 rokov. Takto kazda cesta do Ruska je minimalne 45-50 euro a este k tomu cesta na ambasadu 2x

0 Citovat

kamarad nedavno absolvoval tuto destinaci z prahy za 14hodin s aeroflotem. jako jasne, da se tam dostat s sesti prestupy a priletet na kamcatku z vychodu, rtw ticket je ovsem uz vyssi divci. a je mi jasne ze jsem na foru, kde hlavni smysl je cestovat levne, cili cena hraje prim. ale proste to sezeni v letadle a na tranzitnich letistich je vopruz. sorry jako.

0 Citovat

ale tak zase ten Novosibirsk je tam fajn, najma ked je prestup 10+ hodin. Akurat na taku promptnu navstevu. Najhorsie su prestupy tak 4-5 hodin a ked je letisko daleko od mesta, alebo sa neda vyjst z dovodu viz.

0 Citovat

Tenhle itinerář je právě s takovým cestovatelsky chtěným přídavkem, když se dá navolit dlouhý stop v Moskvě a na zpáteční cestě v Novosibirsku, jak zmiňuje tonic :-)

0 Citovat

Z Moskvy se tam da dostat s Aeroflotem za 8500 primym letem, to mi prijde lepsi zaplatit o tech par stovek vic a koupit dva samostatne segmenty Praha-Moskva a Moskva-PK. Slovaci to z Blavy vubec maji zadarmo.-)

0 Citovat

to mas pravdu, uz davnejsie som pozeral R/T do Vladivostoku z Moskvy, len vtedy nelietala Pobeda.

Napr. na maj/kveten sa da pekne za cca 240 euro to otocit, keby Pobeda sa tam pichla za 60-80 euro, tak sluny trip


dm3exdz-1.png

0 Citovat

Dobrý den, prosím znáte někoho, kdo už na Kamčatce byl? Minulý týden jsem si koupila letenky tady na cestujlevně, to je OK, ale potřebovala bych poradit, jak cestovat po Kamčatce. Jsem trochu ztracená. Zjistila jsem, že půjčit si auto asi nebude tak easy jako třeba na Islandu. Poradíte prosím?

0 Citovat

ked uz sa tu ozivila tato tema...nezachytil niekto ci S7 planuje pokracovat v tych letoch do viedne? maju schedule stale len do polovice maja.

0
12 reakcí