Zdravím,přemýšlím o koupi této krosny, kterou jsem si zkoušel nyní v obchodě, dobře mi sedí a hodně se mi líbí, navíc na 4camping se dá sehnat cca za 4000 Kč, což mně přijde jako dobrá cena. Ale teď k mé otázce: Letadlem příliš často necestuji, navíc většinou jsem měl lodní kufr, ale chci se zeptat, jestli může být s touto krosnou nějaký problém při cestování letadlem? Rozměry krosny jsou 84 (l) x 38 (w) x 39 (d) = 161cm, pro zavazadlo jsou většinou přípustné rozměry do 158cm. Počítám, že u té krosny těch 161 cm bude při plném naplnění krosny, ne? Takže v letadle by s ní problém být snad neměl, ne? Pořídil bych si na to pravděpodobně asi rovnou i cestovní obal Airporter M.Děkuji .

Osprey Atmos AG 65 - cestování letadlem

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Zdravím,

přemýšlím o koupi této krosny, kterou jsem si zkoušel nyní v obchodě, dobře mi sedí a hodně se mi líbí, navíc na 4camping se dá sehnat cca za 4000 Kč, což mně přijde jako dobrá cena. Ale teď k mé otázce: Letadlem příliš často necestuji, navíc většinou jsem měl lodní kufr, ale chci se zeptat, jestli může být s touto krosnou nějaký problém při cestování letadlem? Rozměry krosny jsou 84 (l) x 38 (w) x 39 (d) = 161cm, pro zavazadlo jsou většinou přípustné rozměry do 158cm. Počítám, že u té krosny těch 161 cm bude při plném naplnění krosny, ne? Takže v letadle by s ní problém být snad neměl, ne? Pořídil bych si na to pravděpodobně asi rovnou i cestovní obal Airporter M.

Děkuji

0

Ono je cestování letadlem a cestování letadlem. Jako příručák u nízkonákladovek neprojde nikdy, tam je většinou výška do 55 cm. Jako odbavený zavazadlo, proč ne.

0 Citovat

Jasný, měl jsem to ujasnit, myslel jsem samozřejmě odbavené zavazadlo. Jako příručák by mě to ani nenapadlo vzít sebou. Díky za info. :)

0
2 reakce