Ahoj , nakonec jsem zakoupil let z Prahy -> Helsinky -> Singapur -> BrisbaneMám pár otázek..-V praze přijdu k přepážce na odbavení s pasem a tam mi vytisknou letenku a odbaví zavazadlo až do brisbane?-Stou letenkou se dostanu až do Brisbane nebo se na každém letišti musim znova odbavit pro novou letenku..-Mám 1hod5min na přestup v Helsinkách... Když vystoupim z letadla můžu rovnou projít k další Gate k letu do Singapuru nebo musim projít kompelt security check..-Mám přiruční zavazadlo.. - Batoh s notebookem,nějaké oblečení,drobnější věci a dokladovou tašku přes ramenu... Uznají mi to jako jedno zavazadlo? Může být notebook společně s dalšími věcmi v přiručním zavazadle? Aby ho nebrali jako samostaté zavazadlo.. Popřípadě když bych si tu dokladovou tašku schovkal do batohu tak to projde? Díky .

Obecné dotazy, Finnair Helsinky atd

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Ahoj , nakonec jsem zakoupil let z Prahy -> Helsinky -> Singapur -> Brisbane

Mám pár otázek..

-V praze přijdu k přepážce na odbavení s pasem a tam mi vytisknou letenku a odbaví zavazadlo až do brisbane?

-Stou letenkou se dostanu až do Brisbane nebo se na každém letišti musim znova odbavit pro novou letenku..

-Mám 1hod5min na přestup v Helsinkách... Když vystoupim z letadla můžu rovnou projít k další Gate k letu do Singapuru nebo musim projít kompelt security check..

-Mám přiruční zavazadlo.. - Batoh s notebookem,nějaké oblečení,drobnější věci a dokladovou tašku přes ramenu... Uznají mi to jako jedno zavazadlo?

Může být notebook společně s dalšími věcmi v přiručním zavazadle? Aby ho nebrali jako samostaté zavazadlo.. Popřípadě když bych si tu dokladovou tašku schovkal do batohu tak to projde? Díky

0

- ano zavazadlo by ti mali odbavit až do Brisbane ale kludne sa opytaj na check ine či to tak je

- daju ti letenky až do Brisbane

- ano pri prestupe prejdes k dalsiemu Gateu, v ramci europy by is Security check uz nemal absolvovat znova

- s Finnairom mozes mat batoh a aj mensiu tasku spolu do 8kg , v pohode ti to uznaju

- ano NB odporucam zobrat do prirucneho zavazadla

0
1 reakce