Dobrý den.Dnes jsem si s touto spolecnosti rezervoval letenku s Bulgaria Airlines z Prahy do Sofie. V registraci nebyla žádná možnost přidat zavazadlo, byla tam jen informace o rozmerech kabinoveho zavazadla. Hádám tedy, že velké odbavovací zavazadlo je v ceně a můžu ho odevzdat při odbavení, správně?Na faktuře po zaplacení mi to píše toto:Registrovaná zavazadla:chybíPříruční zavazadlo:1 ks., max. hmotnost ks. 10 kg , max. rozměry 55 x 40 x 23 cmJe to nějaký omyl, nebo se to odbavené zavazadlo nepočítá až do doby, než ho odbavím na letišti?(už jsem se něco nalétal, ale tohle mě opravdu mate).Děkuji všem za přpadnou odpověď .

esky - nemoznost pridat zavzadlo

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Dobrý den.

Dnes jsem si s touto spolecnosti rezervoval letenku s Bulgaria Airlines z Prahy do Sofie. V registraci nebyla žádná možnost přidat zavazadlo, byla tam jen informace o rozmerech kabinoveho zavazadla. Hádám tedy, že velké odbavovací zavazadlo je v ceně a můžu ho odevzdat při odbavení, správně?

Na faktuře po zaplacení mi to píše toto:

Registrovaná zavazadla:

chybí

Příruční zavazadlo:

1 ks., max. hmotnost ks. 10 kg , max. rozměry 55 x 40 x 23 cm

Je to nějaký omyl, nebo se to odbavené zavazadlo nepočítá až do doby, než ho odbavím na letišti?

(už jsem se něco nalétal, ale tohle mě opravdu mate).

Děkuji všem za přpadnou odpověď

0

cez co si to kupoval? priamo na air.bg je v cene 23kg bagaz.. aj v economy saver.

checkni rezervaciu priamo tam.

edit: aha uz vidim u esky. no checkni teda rezervaciu na air.bg

0 Citovat

Ahoj, na air.bg mi to neukazuje nic o zavazadlech, jen informace jako cas odletu. Ale jelikoz to je let od bulgarian Air, pres ktery to esky bookuje, tak by ty podminky mely byt stejne, ne?

0
2 reakce