Měl by někdo zájem ? Bohužel nemůžeme z rodinných důvodu odletět:( cena 28.900 je včetně poplatku za přepis jména na každé letence.... .

Prodám 2 letenky s Qatar do Chiang Mai (31.12.2017) s návratem z Kuala Lumpur (31.01.2018)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

17 reakcí

Měl by někdo zájem ? Bohužel nemůžeme z rodinných důvodu odletět:( cena 28.900 je včetně poplatku za přepis jména na každé letence....

0

29tis, To je cena za 2 letenky nebo za jednu letenku? Mimochodem,Qatar Airways umoznuje zmenit jmeno na letence ? Kolik stoji takova sranda? Mam o tom pochybnosti.....

0 Citovat

Ano , cena je za dvě osoby... mame potvrzeno od Pelikána ,že přepis jmena je možny. Pokud by vyhovoval termin přeposlal bych detaili.

0 Citovat

tahle posedlost po maximalizaci zisku je mi nepříjemná....

0 Citovat

Tohle je spíš asi minimalizace škod...

0 Citovat

přesně tak, snažíme se o minimalizaci škod:)

tak jaká maximalizace zisku?:(

Letenky máme koupené hodně dopředu a ted se nám to celé zhroutilo... letenky jsou koupené cca před 3 měsíci a stáli 30.500 kč + případný přepis jmen ktery hodláme zaplatit.

Nabízena cena pro odkup je momentálně těch 28.900 kč.. to je myslím slušná cena...zkuste sehnat lépe.. pokud vyhovuje termín tak těžko koupit lépe.

0 Citovat

Neboli hledám člověka, který tam potřebuje letět zrovna v tomto termínu a je ochoten zaplatit cokoliv... já v této situaci bych si spíše položil otázku, jestli letenky v tomhle termínu s odletem za 14 dní jsou vůbec prodejné, a zkusil bych cenu řekněme 15 000 (za obě), abych aspoň trochu snížil ztrátu... ale možné je všechno.

0 Citovat

něco na tom je.. také si myslím, že jsou již spíše neprodejné a budeme tedy doufat, že někdo třeba nabídne nějakou částku a my alespoň něco dostanem zpět. Jak píšete, možné je všechno a třeba se někomu trefíme do plánu.

0 Citovat

Je možné u Qataru posunout za poplatek termin o par dní?

0 Citovat

Mno, čistě pragmaticky, ten kdo má celý leden volno na to, aby si jel last-minute do Thajska nejspíš bude mít volno i v březnu, takže si může koupit vlastní letenku za 11000 czk.

0 Citovat

Dotaz do publika.. Chapu to spravne, kdyz se koupi leteka primo na webu Qataru,tak zmena jmena neni mozna,ale kdyz se koupi cez Pelikana,tak Pelikan za poplatek umozni na vystavenou letenku u Qataru zmenit jmeno ? Vite nekdo, kolik je poplatek u Pelikana za prepis jmena ?

0 Citovat

Dost pochybuji o tom, že jde změnit jméno... Pelikán je rozhodně poslední, kdo by o něčem takovém mohl něco tvrdit, ti mají problémy s elementárními znalostmi.

0 Citovat

Milý barto, zjisti si prosím opravdu možnost přepisu jména u Pelikána a cenu za něj. Myslel bych si ovšem, že bude potřeba vystavit nové letenky a tyto již budou podstatně dražší (rozdíl budeš muset doplatit). Pokud Pelikán toto dokáže nějak zařídit (což bych vám z celého srdce přál), tak Tvůj post updatuj s konečnou cenou za 2 lupeny vč.přepisu. Odkud-kam-jaké transfery (Doha obviously, ale jaká doba transferu). Kuala je velké minus. Je mi velmi líto vaší situace, ale prostě většina z nás má nemalé peníze v neproletěných letenkách. Byť třeba já to nasbíral většinou s lowcosty a za mnoho let, longhauly jsem naštěstí proletěl všechny, vlastně jednou jsem rušil s finnairem byznys letenku do asie, bylo tam myslím 30% storno, taky to zabolelo. Stran konečné ceny bych zkusil začít vyjednávat na 50% Tvých celkových nákladů, ale rozhodně by to měko být pod 20k za vše. Ono dvou lidí s volným a nenaplánovaným programem na leden 2018 bude velmi málo, limitně se blížící nule. Ale super cenovka může nějaký páreček nalákat a můžou změnit jejich plány. sorry za délku příspěvku, to Irsko nás asi nějak poznamenává. Zdravím Mikira.

0 Citovat

Prodam za 10eur (cash only) letenku do Zambie na Marec 2018. (od soboty do soboty)

routing: VIE-LHR-JNB-LVI/LVI-NBO-LHR-VIE, leti to British Airways,

cestou tam je cekacka cez den v LHR,

do JNB leti A380, NBO-LHR to bohuzel leti stara B747,ale seating tam mam u BA na "exitoch"

Ak si vybavite a zaplatite zmenu jmena u Pelikana,tak za 10eur je to Vase....

0 Citovat

bookoval jsi tento itinerář přes Pelikána??

0 Citovat

Ano

0 Citovat

Daniel napsal(a):

bookoval jsi tento itinerář přes Pelikána??

ak bola otazka smerovana na mna, tak ANO, je to cez Pelikana, pockam,ako mi odpovie pelikan ohladne prepisu jmena.. cez FCB sa mi ozval kamarad,ze za 150e by to zobral,ale ze prepis letenky musi byt do 100e,teda max 250e je ochotny za to zaplatit. uvidime co pelikan.

0 Citovat

Všechny Zdravim a děkuji za reakce! V pondeli rano ihned předam aktualni info od pelikanu a pripadne určitě z aktualizuji cenu.. uvidime jak dopadneme:(

0
17 reakcí