Máte někdo zkušenost, zda jsou ochotní pípnout dvakrát vstup z jedné priority pass karty? Mám na svoje jméno 4 vstupy ročně zdarma, ale v podmínkách od karty je, že to musí být moje vstupy (tedy né jako české banky, že se neřeší, zda to je jedna návštěva pro 4 lidi nebo 4x1 člověk) a host vždy za poplatek.
Než to budu zkoušet, tak by mě zajímala zkušenost někoho jiného (tj. pípnout vstup a hned poté druhý vstup, aby to v systému bylo evidováno jako 2 vstupy majitele a né majitel+host) ... konkrétně letiště norimberk a palermo
To je asi jediná výhoda. A ještě tam není problém najít volný místo. Minulý týden měli v tý vstupní místnosti obložený bagety. Jinak bílý víno 🥂 mi přišlo, jak kdyby bylo otevřený několik dní 😕 .
Zvažujem kúpu Priority Pass standard plus kde je 10 voľných vstupov na rok. Keď zvolím Residence Slovak Republic tak je cena 216eur ak ju prepnem na United Kingdom tak to vychádza na 197eur. Neviete či je to v pohode ak tam nechám United Kingdom? Prípadne neviete niekto ešte o nejakej lepšej zľave?