Vím, že je tu vlákno o geografických rekordech, tak tedy nemyslím geografcké, ale obecně rekordy spojené s cestováním v uplynulém roce. I třeba v netradičních disciplínách. Já se nominuji ve 2 kategoriích:-)Nejvyšší kompenzace vyplacené v roce 2017 – celkem netto 3988,- EUR za rodinu, tedy 997,-/os. Navíc to bylo za chybky, tedy return on invest =3,43. Druhá kategorie, kde si myslím půjdu rovnou do předkola Ligy mistrů je získání nejvyšších statusů od všech tří aliancí (u One World tedy sapphire, abych byl přesný) za naprosté minimum letů, navíc rovněž v chybkách/odtučnělých, tudíž v podstatě 2 long hauly + nějaké přískoky po Evropě, vše v Y…Tak nadhoďte další kategorie. .

Vaše cestovatelské rekordy za rok 2017

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

0 reakcí

Vím, že je tu vlákno o geografických rekordech, tak tedy nemyslím geografcké, ale obecně rekordy spojené s cestováním v uplynulém roce. I třeba v netradičních disciplínách.

Já se nominuji ve 2 kategoriích:-)

Nejvyšší kompenzace vyplacené v roce 2017 – celkem netto 3988,- EUR za rodinu, tedy 997,-/os. Navíc to bylo za chybky, tedy return on invest =3,43.

Druhá kategorie, kde si myslím půjdu rovnou do předkola Ligy mistrů je získání nejvyšších statusů od všech tří aliancí (u One World tedy sapphire, abych byl přesný) za naprosté minimum letů, navíc rovněž v chybkách/odtučnělých, tudíž v podstatě 2 long hauly + nějaké přískoky po Evropě, vše v Y…

Tak nadhoďte další kategorie.

0
0 reakcí