Ahojte,v auguste sa chystáme 4 kusy do Gruzínska. Najvýhodnejšie letenky som našiel Budapešť-Kutaisi s Wizzairom. Cena spiatočnej letenky cca 170 EUR na osobu podľa konkrétneho termínu. Za týždeň sledovania sú ceny takmer bez pohybu. Doteraz som sa tejto téme nejak nevenoval, takže nemám to odsledované. Aké máte skúsenosti s vývojmi cien u podobných nízkonákladoviek? Viem že je to aj o náhode a šťastí, ale aj tak by ma zaujímali rady vás skúsenejších...Kúpovať to teraz, alebo ešte čakať? Ďakujem za vaše názory... .

Wizzair vývoj cien leteniek

Založil ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Ahojte,

v auguste sa chystáme 4 kusy do Gruzínska. Najvýhodnejšie letenky som našiel Budapešť-Kutaisi s Wizzairom. Cena spiatočnej letenky cca 170 EUR na osobu podľa konkrétneho termínu.

Za týždeň sledovania sú ceny takmer bez pohybu. Doteraz som sa tejto téme nejak nevenoval, takže nemám to odsledované.

Aké máte skúsenosti s vývojmi cien u podobných nízkonákladoviek? Viem že je to aj o náhode a šťastí, ale aj tak by ma zaujímali rady vás skúsenejších...

Kúpovať to teraz, alebo ešte čakať? Ďakujem za vaše názory...

0

Sú 2 možnosti:

1. navštíviť vešticu

2. sledovať cenu a kúpiť, keď subjektívne budete cítiť, že cena je dobrá.

Idete v auguste, na augustové termíny akcie často nebývajú. (ale môžu byť) Letenky by ste mali kúpiť najneskôr 2 mesiace pred odletom. Potom pravdepodobne budú už len rásť. (Raz sa mi pošťastilo kúpiť letenku mimo sezóny z Bari do Budapešti 5 dní pred odletom asi za 15€, ale to považujem za obrovské šťastie). Už sa to viackrát spomínalo, nikdy nikto nevie, kedy bude letenka najlacnejšia. Ak máte možnosť odletu aj z iných letísk, sledujte aj tie.

0 Citovat

Mrkni na azair, je tam vývoj ceny letenky na vybrané trase.

0 Citovat

Za 199€ to mas s Georgian Airways s 1 kufrom a jedlom priamo z BTS. Na cenovy prepad by som sa nespoliehal, jednak je to hlavna sezona, druhak pridali este odlety vo stvrtok co znamena ,ze linke sa dari.

Pozri grafy na azair a snad budes mudrejsi.

Sam som planoval v zime na otocku ist kupit caje od babiek na trhu, ale ked sa po minule roky dalo ist za 25 € RT, teraz to pod 40 neslo. Pred 3 rokmi som za 42€ letel v maji.

0 Citovat

Nejrozumnější varianta je počkat na 20 % slevu, tam bude úspora znát. Jinak tě kdykoliv jistí Georgian z BTS, jak píše voughne.

0 Citovat

urcite by som porozmyslal nad tym Georgian - hlavne zalezi kam do Gruzinska sa chystate. Kutaisi je dobry vychodiskovy bod k pobreziu, Abchazska a do Mestie, Tbilisi na Kazbegi, tusheti, alebo dalej do Armenska. Kufor/bagaz beriem ako plus - ci uz ak by ste sli kempovat, alebo na alko suveniry cestou naspat :))

Ja som minuly rok v auguste poskladal Gruzinsko za 100 euro, nizsie sa nedalo (to bola divocina typu Wizzair Bratislava- Kyjev, Azerbaijan cez Baku do Tbilisi a naspat Kutaisi-Milano-Budapest s Wizz) = 2 dni zabite cestou.

0 Citovat

ďakujem všetkým za rady.

Georgian som tiež pozeral, ale tam mi to s poplatkami dáva až 298, nie 199 EUR.

Tie 20% zlavy na Wizzairy bývajú aj posledné mesiace?

Keď som prechádzal diskusie, videl som, že napr. v 2016 boli často, teraz je to ale už asi nie pravidlom.

0 Citovat

20% nebývají tak často na začátku roku, ale občas se přece jenom objeví, jednou měsíčně určitě.

0 Citovat

Fúh, to teda čumím, minulý rok v apríli ma vyšlo Katowice - Kutaisi -> Baku - Budapešť dokopy cca 22 euro, po uplatnení Wizz kreditu za Booking 0,00€ :))

Teraz sa pozerám, že to na ľubovoľný dátum nejde pod 90 euro return. Jediné pozitívne je, že už z Katovíc nelietajú s tým neľudským príletom o štvrtej ráno.

0
8 reakcí