Ahoj,jelikož se situace v Sýrii pomalu uklidňuje a ISIS už je zahnán do kouta, rád bych uskutečnil svůj dlouholetý plán a jakožto dokumentární fotograf jel nafotit výsledky válečného běsnění, ruiny měst atd. I podle fóra LP už se dá po Sýrii vcelku bezpečně cestovat. Vím že provoz na damšském letišti byl omezen téměř na nulu, ale pořád by tam měli létat některé méně známe aerolinky. Bohužel žádný vyhledávač není schopný dohledat jakékoli letenky do Damašku. Nějaké rady jak postupovat?Předem díky:) .

Letenky Sýrie?

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,

jelikož se situace v Sýrii pomalu uklidňuje a ISIS už je zahnán do kouta, rád bych uskutečnil svůj dlouholetý plán a jakožto dokumentární fotograf jel nafotit výsledky válečného běsnění, ruiny měst atd. I podle fóra LP už se dá po Sýrii vcelku bezpečně cestovat.

Vím že provoz na damšském letišti byl omezen téměř na nulu, ale pořád by tam měli létat některé méně známe aerolinky. Bohužel žádný vyhledávač není schopný dohledat jakékoli letenky do Damašku. Nějaké rady jak postupovat?

Předem díky:)

0

naco to komplikovat, Bejrut je 80km od Damasku, tak letiet tam (Pegasus mava sem tam akcie, boli sme za 90 euro otocka minuly rok) a odtial pozemne. Podla tripadvisoru by mali premavat nejake spoje.

A keby si chcel letiet priamo do Damasku,tak ci tak asi budes musit ist najprv do Istanbulu, alebo nejakej arabskej krajiny a odtial letiet syrskou aerolinkou. Letenky - to by som skusil vygooglit nejake zahranicne zastupenie Syrian Air, alebo Cham Wings a zavolat, napisat mail.

1 Citovat

Já bych letěl s Emirátama do Bagdádu a přes Irbíl a Mosul do Syrskýho Kurdystánu, pokud ti nejde vyloženě o Damašek.

0 Citovat

V Bejrutu nám před rokem nabízeli výlety do Damašku za cenu snad kolem 100USD :-):-)

0 Citovat

Jenže potřebuješ vízum a to jen tak nedostaneš...vlastní zkušenost...

0
4 reakce