Zdravím. 10.3. letíme přes Kyjev do Dubaje a následně pokračujeme do Ománu. Akorát pas mi končí 5.9. a zjistil jsem to až dnes , tudíž nesplňuji podmínku mít platnost 6 měsíců po opuštění země. Je možné nyní zakoupit letenku s číslem mého starého pasu, a na celnici na letišti v Dubaji ukázat nový pas? Nebude s tím problém? máte někdo zkušenosti s touto záležitostí? Díky moc za rady, spěchá to.Kuba .

Nákup letenky na starý pas, cesta na nový

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Zdravím. 10.3. letíme přes Kyjev do Dubaje a následně pokračujeme do Ománu. Akorát pas mi končí 5.9. a zjistil jsem to až dnes , tudíž nesplňuji podmínku mít platnost 6 měsíců po opuštění země. Je možné nyní zakoupit letenku s číslem mého starého pasu, a na celnici na letišti v Dubaji ukázat nový pas? Nebude s tím problém? máte někdo zkušenosti s touto záležitostí? Díky moc za rady, spěchá to.Kuba

0

ano, zatial tam kludne daj napr. cislo OP ... asi aj tak budes robit checkin na let z Kyjeva nie?

0 Citovat

Taky jsem to jednou řešil u nějaké aerolinky v Asii. Kupoval jsem hodně dopředu. Zadal jsem číslo starýho pasu, upravil expiraci tak, aby to pustilo dál ke koupi a po nějakým čase, když jsem už měl pas nový, tak napsal mail se změnou údajů o pase a bez problémů to přepsali. (tuším, že to bylo u TigerAir - asi)

0
2 reakce