Ahoj vespolek. 30.3.2018 jsem koupila letenky z Prahy do Porta, přestup ve Frankurtu-45 minut. Je reálné to stihnout? Priletime na terminál 1, odlet též terminál 1 se stejnou leteckou společností Lufthansa, pouze s příručním zavazadlem. Předem dík za info či zkušenosti s přestupem Aneta .

Přestup Frankfurt

Založila ve fóru Letiště

8 reakcí

Ahoj vespolek. 30.3.2018 jsem koupila letenky z Prahy do Porta, přestup ve Frankurtu-45 minut. Je reálné to stihnout? Priletime na terminál 1, odlet též terminál 1 se stejnou leteckou společností Lufthansa, pouze s příručním zavazadlem. Předem dík za info či zkušenosti s přestupem Aneta

0

ano

0 Citovat

Ještě dotaz na tazatelku - v tomto fóru je asi tak sto podobných dotazů. Prakticky u všech je stejná odpověď a vysvětlení. Byl opravdu takový problém si to najít a přečíst? :-)

0 Citovat

ano :D

0 Citovat

Tak super, já hledala konkrétní dotaz na Frankurt a bohužel nenašla, tak se "omlouvám" svým ubohým dotazem. Moc nelítám a připadá mi to jako málo času. Díky za jakékoliv reakce =)

0 Citovat

btw.. znovu sa opytam tu klasicku otazku :) preco kupujete letenky ked nie ste si ista ci stihnete prestup :)

0 Citovat

tonic napsal(a):

btw.. znovu sa opytam tu klasicku otazku :) preco kupujete letenky ked nie ste si ista ci stihnete prestup :)

omg to je pořád dokola.....  @Tonic - obdivuju tě, že máš ještě náladu na tyto otázky stále dokola odpovídat.....

@ pro tazazelku - jakou relevanci by měla odpověď, že ano či ne , když už máš letenku koupenou....

za mně : já myslím , že jo....      ale myslet znamená h...o vědět

0 Citovat

Ahoj, chceme si koupit letenku do Vietnamu z Mnichova s přestupem právě ve Frankfurtu a následně v Pekingu (přes letuška.cz). Na trase Mnichov - Frankfurt operuje Lufthansa a pak už Air China. Je reálné mít ve Frankfurtu na přestup jen 75 minut? Musím se nějak starat o kufry, když se mění letecké společnosti? Díky moc za rady ;-)

0 Citovat

Ahoj, reálné to určitě je, jinak by se dané spojení ani nenabídlo. O kufry ani nic jiného se ve Frankfurtu nestaráte :)

0
8 reakcí