Zdravím. Nemám zkušenosti s nákupem letenek, i když jsem se v posledních dnech snažil načíst všechny možné informace. Měl bych ale prosím jeden dotaz...Přemýšlím v září o cestě na Srí Lanku a tady na webu je u Srí Lanky napsáno, že běžná cena letenek je 13 000 Kč s tím, že akční se objeví 2× za měsíc a dá se ušetřit asi 36 %. V různých diskuzích ale vidím, že lidi většinou stejně dají za letenku kolem těch 13 000.Je tedy reálné opravdu sehnat letenku za 8–9 000 Kč? Pokud ano, jak na takové akce narazit? Jde o konkrétní nabídky na různých portálech, nebo je potřeba přes různé vyhledávače průběžně hledat a čekat, až uvidím nějakou levnou nabídku? Jak dlouho dopředu se levné letenky objevují? Je to dlouho dopředu nebo naopak pár dnů až týdnů před odletem? Je dobré kontrolovat i lety z Polska, Německa apod.?Moc díky za pomoc a za všechny super informace, které jsem tady na stránkách našel :) .

Levnější letenky na Srí Lanku?

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím. Nemám zkušenosti s nákupem letenek, i když jsem se v posledních dnech snažil načíst všechny možné informace. Měl bych ale prosím jeden dotaz...

Přemýšlím v září o cestě na Srí Lanku a tady na webu je u Srí Lanky napsáno, že běžná cena letenek je 13 000 Kč s tím, že akční se objeví 2× za měsíc a dá se ušetřit asi 36 %. V různých diskuzích ale vidím, že lidi většinou stejně dají za letenku kolem těch 13 000.

Je tedy reálné opravdu sehnat letenku za 8–9 000 Kč? Pokud ano, jak na takové akce narazit? Jde o konkrétní nabídky na různých portálech, nebo je potřeba přes různé vyhledávače průběžně hledat a čekat, až uvidím nějakou levnou nabídku? Jak dlouho dopředu se levné letenky objevují? Je to dlouho dopředu nebo naopak pár dnů až týdnů před odletem? Je dobré kontrolovat i lety z Polska, Německa apod.?

Moc díky za pomoc a za všechny super informace, které jsem tady na stránkách našel :)
0

Následuj informace o ceně letenky, na které jsi narazil a navedou tě do archivu akcí :) https://www.cestujlevne.com/akcn.../sri-lanka

Jednoduše se dá říci, čekej, než se nějaká akce objeví. Pravděpodobnost už bude menší, než v minulosti, protože flydubai odchází z dálkovek, ale uvidíme. Do září máš spoustu času. 

0 Citovat

Dá :-) Třeba loni za 4 tisíce tam v economy a za 8 tisíc zpět v business :-) Ale FlyDubai už dlouho nemělo dobrou akci :-(

0 Citovat

Flydubai odchází z dálkových letů? Vím, že zařízli BKK, ale o dalších destinacích nic nevím. Rád bych s nimi ještě stihl Tanzánii a Maledivy, až padne akce -30%.  A hlavně, dálkovým letem by se dala chápat i Praha, nebo ne?

0 Citovat

Občas se okolo 10-11 litrů objeví Ukrajinci, a nebo Fly Dubai byly asi jednou za rok okolo osmi, ale jestli to bylo pravidelně?

0 Citovat

Sri Lanka za 8000 bola asi naposledy o tomto case pred rokom s Fly Dubai. 

0 Citovat

Samotnému mi to nešlo přes prsty když jsem to psal, tak ani nevím proč jsem to odeslal :) CMB asi rušit nebudou. otázkou je, jaká bude cenová politika pro nadcházející měsíce, když teď dělají feeder Emirates.

0
6 reakcí