přepravu štěněte a) na palubě se mnou po cestě z USA do České republiky a nebo b) samotné jen z USA do České republiky. Potřebovala bych vědět všechny informace na tyto možnosti i ceny. Děkuji moc a s pozdravem Loufkova  .

Přeprava psa (štěně) z USA do ČR

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

15 reakcí

přepravu štěněte a) na palubě se mnou po cestě z USA do České republiky a nebo b) samotné jen z USA do České republiky. Potřebovala bych vědět všechny informace na tyto možnosti i ceny. Děkuji moc a s pozdravem Loufkova 

0

Pokud se jedná o štěně a vleze se do přepravky splňující rozměry pro přepravu na palubě letadla, je to nejlevnější varianta. Poplatky se liší dle aerolinek a obecný seznam asi neexistuje.

0 Citovat

A u jake spolecnosti by se dalo dohodnout uz vse na začátku??  Jaky je poplatek jako prirucni zavazadlo az na miste?

0 Citovat

Jak mohu kontaktovat danou spolecnost nez rezervuji letenku?  Abych vedela zda budu moct vzit zpet stene po ceste zpet

0 Citovat

Nejprve zajdi s tim na veterinu a ujisti se, ze mas splnene podminky a ockovani pro Cr a pak do USA, na fb se to dost resilo a pes nakonec neodletel a majitele taky. 

0 Citovat

Podminky už znam pro stene do 3 mesicu zakladni ockovani a odcerveni

0 Citovat

Z akého letiska v USA, najlepšie bude asi priamy let

0 Citovat

Zkuste poptat American Airlines (aspoň myslím). Před pár měsíci jsem četl, že (snad) na trase New York - Londýn povolují přepravu psů přímo v kabině a bez přepravky. Z Londýna se pak dostanete autobusem (horor, bude najít dopravce, co povolí psa v kabině - Regiojet ani Flixbus to není) nebo vlakem. Do Londýna určitě potřebujete sérologický rozbor krve.

0 Citovat

Kasandra.Sandra napsal(a):

Jak mohu kontaktovat danou spolecnost nez rezervuji letenku?  Abych vedela zda budu moct vzit zpet stene po ceste zpet


Bude to znít asi překvapivě a neobvykle, ale zkuste třeba emailem nebo telefonem na 1-800 čísle?  


https://www.delta.com/content/ww...pport.html

https://www.aa.com/i18n/travel-i...e/pets.jsp

0 Citovat

kopecky napsal(a):

 Před pár měsíci jsem četl, že na (snad) na trase New York - Londýn povolují přepravu psů přímo v kabině a bez přepravky.

"You cannot travel with a carry-on pet when traveling transatlantic."

https://www.aa.com/i18n/travel-i...e/pets.jsp


V kontextu s výše uvedeným bych volil přímé lety PHL-PRG nebo JFK-PRG, protože 15 hodin ve vlaku je horor jak pro psa, tak všechny kolem.

0 Citovat

Daj si do googlu nazov leteckej spolocnosti + dog. Este som sa nestretla s tym, ze by na strankach o tomto nemali nejaku info. Vacsinou je tam aj popisane do akej vahy (pes + klietka) moze pes do kabiny a kedy uz musi dole.

0 Citovat

Inak kedysi som si citala tento clanok. Je tam aj tabulka niektorych leteckych spolocnosti, ale urcite by som si to overila kontaktovanim tej konkretnej, ktoru si vyberies https://travelbible.cz/cestovani-se-psem/

0 Citovat

Hlavne dúfam, že vás ho neprinútia spláchnuť ... Sorry za čierny humor, ale v USA so snowflakes je všetko možné

0 Citovat

Hledam reseni zda si ho vzit na palubu + cesta tam a zpet a nebo nechat pouze jen zaslat sem.  A jeste vedet co zaridit na americke pude, aby byl mozny export

0 Citovat

Kdy chcete letět, odkud, na jak dlouho atd. atp. víte jen vy. To samé co se týče parametrů vašeho psa. Máte tady několik odkazů přímo na zdroje, tak bych na vašem místě začal volbou itineráře a pak začít obvolávat přímo aerolinky.

0 Citovat

Vzpomněl jsem si na jeden blog kde popisovali jak dovezli psa z USA. Hodně štěstí

http://andyjede.blogspot.cz/2017...i.html?m=1

0
15 reakcí