Kompenzace - Turkish airlines
Mıchal napsal(a):@jirinah: Kontaktovat banku a zahájit chargeback , pro nedodání služby.
Michale, jaké nedodání služby? Chargeback funguje jen tehdy, pokud člověk něco zaplatí a nedostane zboží nebo službu, což ale není případ kompenzace.
Možná zadali špatně číslo účtu nebo kód banky. Obecně se dá říct, že by se po nich mohl požadovat doklad o provedení platby, ze kterého se pozná, kam to posílali a jestli vůbec. Otázka je, jak je k tomu přimět.
jirinah napsal(a):stalo se 🙏někomu ze Turkish schválila kompenzaci , vyplnila jsem formulář a peníze 4 měsíce neposlali a tvrdí ze poslali , banka o nich neví a číslo aviza nechteji poslat.Psala jsem znovu Feedback a poslala výpisy z účtu a tvrdí ze platbu poslali
Stalo. Řeším už 5 měsíců neúspěšně
@Libor_S: Máš pravdu. V rychlosti jsem správně nepochopil dotaz. Ale jak psal Jox, obrátit se na turecký úřad. Toho se Turkish bojí a komunikuje.
Tak aspoň nejsem sama, nevíte někdo e-mail na turecky urad, protože stížnost se mi podařilo poslat ale zobrazila se jako nová a odepsal ze již bylo posláno a číslo te z prosince
informace pro ty kdo bojují ….. kompenzace dorazila po cca 10 zprávách Turkům .presne po 6 měsících…. Každý mesic jsem psala 2 Feedback - nový , tam jsem našla ostatní a vložila kopie z účtu a sken z e-mailu o schválení úřadu letectví a pas .Za upozorňování mi poslali 474 euro ….no aspoň něco když jsou ve ztrátě
ale ta jejich akce, ze kdo nekdy do zari s nima navstivi 6 kontinentu, dostane milion aeard mil, zaujala :)
kdybych mel min prace, sel bych do toho :)
Četl jsi podmínky? De facto to u nich žádá 5 r/t nebo zběsilé kombinace s ostatními aerolinkami a mít stejně minimálně 6x pohyb přes IST. Protože se počítá jen arrival destinace, jedná jen o lety s TK, žádný codeshare, žádné awardové lety, jen lety koupené od zveřejnění "výzvy". Mimoto to zavání další devalvací mil v mílovém programu.
Je to do 27. října, a taky mě to zaujalo, ale když jsem si prošel Terms & Conditions, tak už mi to tak slavné nepřijde. Zejména je tam to, že se počítá jen cílová destinace, ne odletová nebo přestupní (a nepočítá se Turecko). Tedy v podstatě to znamená 6 zpátečních letů z Turecka, což mi přijde jako hodně vyhozeného času a peněz.
jj, cetl … podminky nic moc, ale … jo, patrim mezi lidi, kteri nemaj proboem s cestou kooem sveta za 4 dny no :)))
Evropa by se mohla počítat u zpátečního letu do Evropy taky. Takže jen 5 zpátečních letů. Při běžných cenách jejich letenek mimo promo, celkem drahý špás. Plus doplatky bonusovek nejsou žádná láce. Taxy plus palivový příplatek, nezměnili-li nic. Rozumně vycházela střední Asie a některé africké země, a ze SA United, který měl doplatek 5,6$.
Dneska jsem u nich hledal, na kolik mil vychází bonusovka u United a nenašel jediný volný termín. cokoliv-LAS mi to už vůbec nenajde. A SFO-LAX nebo SFO-HNL zase nikdy nemají dostupná místa.
Na stránke Turkish som kupoval spiatočné letenky Budapešť - Istanbul - Kuala Lumpur - Perth a rovnako späť. Let Kuala Lumpur - Perth letela Malaysia Airlines.
Pri ceste späť z Perthu do Kuala Lumpur sme mali 4 hodiny meškanie. Dôvod neviem ale s takým meškaním už priletelo lietadlo z Kuala Lumpur. Tým pádom sme nestíhali prestup na Turkish do Istanbulu. Malaysia Airlines nás teda prebookovala z Kuala Lumpur na Qatar cez Dohu do Budapešti. Pri čakaní v Perth sme nedostali nič a pri čakaní v Kuala Lumpur sme dostali hotel, transfer a jedlá takže tam sa postarali super. Do Budapešti sme nakoniec doleteli z 12 hodinovým meškaním.
Zaujímalo by ma či niekto viete či v tomto prípade je nárok na nejakú kompenzáciu? Keďže kupované to bolo s Turkish ale prebookovala to potom Malaysia Airlines leteli sme nakoniec s Qatar z Austrálie do EU...
Viem niekde zistiť dôvod meškania toho letu? Alebo vlastne záleží na tom prečo meškal ten let ktorý priletel z Kuala Lumpur do Perthu a následne kôli nemu meškal ten náš...
Ďakujem za vecne postrehy...
Ve smyslu evropské regulace není nárok na nic, protože je to ve směru do EU leteckou společností mimo EU.
Pokud jste měli nějaké cestovní pojištění, ať už celoroční ke kartě nebo jednorázové, může to být kryto.
Jinak Turci mají svou vlastní verzi odškodnění za zpoždění a mohl by tam být nárok. Vyplnit přímo u jejich úřadu na netu. Mají i anglickou verzi formuláře, neleknout se sem tam tureckého slovíčka a čekat. Turkish mají z něj respekt a většinou se to řeší v řádu dnů.
Tady je problematicke, ze ke zpozdeni doslo uz v australii s aerolinkou, ktera nema nic spolecneho ani s EU, ani s TK a byl to let do EU/TK nikoli z.
Turci maji sve kompenzace (s par vyjimkami) koncipovane stejne, jako EU, a i cast, koho se narok na kompenzace tyka, maji take velmi podobnou.
V tomto pripade nepujde aplikovat ani EU, ale ani Turecke kompenzace, neb se jednalo o non-TK aerolinku (malaysia) na “smeru” do turecka.
Jedina dance je ze by malajsie nebo australie mely nejakou podobnou kompenzacni legislativu.