Hainan Airlines zlevnil všechny lety na celý rok z Prahy do Bělehradu na 3.592 Kč return. Žádná pecka to není, ale v kontextu letenek z Prahy do Srbska a s vědomím faktu, že to může být pěkná příležitost proletět se dálkovým letadlem (A330-300) celkem fajn.Platí na každý termín od března do října včetně prázdnin, létá se pondělky a pátky.-> http://bit.ly/2oNHg9x .

[HU] Praha - Bělehrad dálkovým letadlem na víkend 3.592 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Hainan Airlines zlevnil všechny lety na celý rok z Prahy do Bělehradu na 3.592 Kč return. Žádná pecka to není, ale v kontextu letenek z Prahy do Srbska a s vědomím faktu, že to může být pěkná příležitost proletět se dálkovým letadlem (A330-300) celkem fajn.

Platí na každý termín od března do října včetně prázdnin, létá se pondělky a pátky.

-> http://bit.ly/2oNHg9x


prg-beg.png

0

jako Hainani teď lítají PRG-Beijing s mezizastávkou v Bělehradu?? to su z teho gege

0 Citovat

Daniel napsal(a):

jako Hainani teď lítají PRG-Beijing s mezizastávkou v Bělehradu?? to su z teho gege


Nene, naopak, lítá se Peking - Praha - Bělehrad - Praha - Peking.

0 Citovat

ufff, tak teď jsi mě zmátnul úplně. Jako řekněme že chci letět z Prahy do šanghaje. Ještě loni jsem to s nimi letěl s jedním přestupem v Pekingu (kdy si člověk musel nesmyslně znovuodbavit zavazadla na transferu). Teď jako letadlo doletí do Prahy a aby tam nerezivělo, tak některý den otočí Bělěhrad než se vrací nazpět do Pekingu?

0 Citovat

a Srbové když chcou letět do Pekingu tak si to udělají s mezizastávkou v Praze, jest tak?


0 Citovat

Ano, přesně tak. Dřív byl prostoj v Praze nějakých 6 hodin, tak místo toho si letadlo v pondělky a pátky odskočí do Bělehradu. Pro nás jedině plus, Peking se lítá stále přímo a je nové spojení do Bělehradu, z PRG aktuálně nejlevnější.


A ano, Srbové letí oběma směry s mezipřistáním v Praze.
0
5 reakcí