Obracím se na zkušenější cestovatele. Před měsícem jsem přiletěl s AF do Dublinu z Kuby s desetihodinovou sekerou, protože Frantíci z nějakého důvodu museli vyměnit jejich B777 za Wamos Air B747-400. Samozřejmě jsem přišel o předplacené emergency exit seat, ale z nějakého důvodu mi sami poslali prachy za to sedadlo, aniž bych si pamatoval, že jsem o tento refund kdy žádal. (dost věcí si ale už nepamatuji, kor Kuba je tak z 20% zahalena v mlze). Poprvé v životě jsem před měsícem na popud svých spolucestovatelů vyplnil a zaslal žádost o kompenzaci. Já jim díky jejich chabé angličtině zase radil co a kde vyplnit a co přiložit. Oni dostali odpovědi do cca týdne, prachy na účtu do 14 dnů a já, navzdory jedné urgenci, jsem zatím nedostal ani odpověď. Dneska jsem poslal další request tohoto znění: Dear all, I sent a request reg.under reference 12345 a month ago and I sent a query on 26/2 about no reply to my original query. Despite that I haven´t heard anything from you. Our original flight AF0943 was delayed from planned 20:20 on 9/3/18 to 1:20AM on 10/3/18. As a result of this operational change by AF (flight operated by Wamos Air) also my connecting flight AF1816 from CDG to Dublin was changed to AF1016 departing Paris 20:45 on 10/2. Eventually I arrived to Dublin with approx.10 hour delay. Apart from grieve it had also other consequences. I couldn´t pick up my car from Mazda garage (where it had been repaired during my trip to Cuba). I had to rent a car at the airport to be able to get to my home (2.5 hour drive to Porstewart, Northern Ireland) and then I had to return the car at Dublin 2 days later. We were 3 friends travelling together, other 2 have got their claims settled in nearly no time and they have already compensations credited to their bills and mine has been ignored so far. Why? FYI: My other 2 friends claim reference number were - 111 (Mr.XY) and   1112 (Mr.YX). Thanks in anticipation for your speedy action.Moje otázky: 1.lze aerolinky kontaktovat i jinak než přes ty formuláře na jejich stránkách? Letenka kupována přes klm.com. Když jsem volal do dublinského klm officu, tak mně dkázali zase jen na ten online complaint formulář. 2.stalo se vám , že po zažádání v cca stejný čas vyřizovali claimy v naprosto různých časech? 3.když na to budou dál srát, kam to hnát "výš"? Ne že bych byl nějaký urputný bojovník, do řiti mě jebat můžou, ale teda nikoliv bez gelu!NB:sorry za délku příspěvku, asi to i odradí některé číst .

Zkušenosti - kompenzace zpožděný let AF/KLM

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Obracím se na zkušenější cestovatele. Před měsícem jsem přiletěl s AF do Dublinu z Kuby s desetihodinovou sekerou, protože Frantíci z nějakého důvodu museli vyměnit jejich B777 za Wamos Air B747-400. Samozřejmě jsem přišel o předplacené emergency exit seat, ale z nějakého důvodu mi sami poslali prachy za to sedadlo, aniž bych si pamatoval, že jsem o tento refund kdy žádal. (dost věcí si ale už nepamatuji, kor Kuba je tak z 20% zahalena v mlze). Poprvé v životě jsem před měsícem na popud svých spolucestovatelů vyplnil a zaslal žádost o kompenzaci. Já jim díky jejich chabé angličtině zase radil co a kde vyplnit a co přiložit. Oni dostali odpovědi do cca týdne, prachy na účtu do 14 dnů a já, navzdory jedné urgenci, jsem zatím nedostal ani odpověď.

Dneska jsem poslal další request tohoto znění: Dear all, I sent a request reg.under reference 12345 a month ago and I sent a query on 26/2 about no reply to my original query. Despite that I haven´t heard anything from you. Our original flight AF0943 was delayed from planned 20:20 on 9/3/18 to 1:20AM on 10/3/18. As a result of this operational change by AF (flight operated by Wamos Air) also my connecting flight AF1816 from CDG to Dublin was changed to AF1016 departing Paris 20:45 on 10/2. Eventually I arrived to Dublin with approx.10 hour delay. Apart from grieve it had also other consequences. I couldn´t pick up my car from Mazda garage (where it had been repaired during my trip to Cuba). I had to rent a car at the airport to be able to get to my home (2.5 hour drive to Porstewart, Northern Ireland) and then I had to return the car at Dublin 2 days later.

We were 3 friends travelling together, other 2 have got their claims settled in nearly no time and they have already compensations credited to their bills and mine has been ignored so far. Why? FYI: My other 2 friends claim reference number were - 111 (Mr.XY) and   1112 (Mr.YX).

Thanks in anticipation for your speedy action.


Moje otázky: 1.lze aerolinky kontaktovat i jinak než přes ty formuláře na jejich stránkách? Letenka kupována přes klm.com. Když jsem volal do dublinského klm officu, tak mně dkázali zase jen na ten online complaint formulář. 2.stalo se vám , že po zažádání v cca stejný čas vyřizovali claimy v naprosto různých časech? 3.když na to budou dál srát, kam to hnát "výš"? Ne že bych byl nějaký urputný bojovník, do řiti mě jebat můžou, ale teda nikoliv bez gelu!


NB:sorry za délku příspěvku, asi to i odradí některé číst
0

Za mě má KLM příkladný zákaznický servis a vše vždy vyřešili velmi promptně. Zkus jim tento dopis poslat i přes Facebook a Twitter, víc asi udělat nemůžeš. Pak tedy jedině agentury, ale zatím bych to zkoušel sám.

0
1 reakce