Ahoj,   Chtěl bych se zeptat: zakoupil jsem v předešlé akci dvě letenky do Malagy, od společnosti Level (email přišel od Vuelingu), kdy při koupi jsem zadal jméno své a přítelkyně - bohužel letenek nevyužijeme a tak jsme přemýšleli, že by jsme je nabídli známým.. Otázka tedy zni, jestli se musí letenky nějakým způsobem přebookovat, i když check-in nebyl ještě proveden, a popř. na kolik přebookovani vyjde?Předem děkuji za každé info ;-)Cestování zdar :-) .

Změna jmen u letenek po jejich koupi

Založil ve fóru Cestujlevne.com

9 reakcí

Ahoj,


   Chtěl bych se zeptat: zakoupil jsem v předešlé akci dvě letenky do Malagy, od společnosti Level (email přišel od Vuelingu), kdy při koupi jsem zadal jméno své a přítelkyně - bohužel letenek nevyužijeme a tak jsme přemýšleli, že by jsme je nabídli známým.. Otázka tedy zni, jestli se musí letenky nějakým způsobem přebookovat, i když check-in nebyl ještě proveden, a popř. na kolik přebookovani vyjde?


Předem děkuji za každé info ;-)


Cestování zdar :-)

0

Ahoj Peta, podívej se do vlákna LEVEL

0 Citovat

   Takže jsem zkusil to vlákno pročíst a pokud to dobře chápu, tak jméno přítelkyně a moje, které jsem uváděl při objednání letenek, šlo zdarma změnit max. do 72 hodin, nebo 24.  hod..teď už jen max. klasicky přebookovat - je tak?

0 Citovat

jo teraz to je servisny poplatok 50 euro + rozdiel v cene letenky

0 Citovat

Tudíž to není vhodné ani na podpal vzhledem k elektronické podobě :)

0 Citovat

Muzes si to dat na "fejs", "instáč" s tim, ze jsi koupil nejlevnejsi letenku v zivote. Dostanes par potrebnych lajku a pri pristim vylete se zase zeptej na neco na cestujlevne.

0 Citovat

Ale no tak, nebuď na něj tak zlý, aspoň se ty letenky tady nepokoušel  prodat za 3000 Kč jak jiný borci. :D

0 Citovat

Pro L_K: Nevim, proc bych to mel davat na fejs nebo instac a cekat na nejake priblble lajky.. Vlastni zkusenost??? Jinak diky za hodnotnou odpoved a potrebu se k otazce vyjadrit - vidim, ze tady nekteri si hraji na mistry sveta v cestovani.. 

0 Citovat

my sme tu klub autistov, takze sa nehnevaj :) v skratke, nic s tymi letenkami uz neurobis

0 Citovat

Pro tonic: Jj,to s letenkami uz sem pochopil a je fakt, ze tohle sem si mohl taky dohledat sam,ale i tak diky...no,priste budu chytrejsi a nebudu tady nabouravat nekterym autistum jejich svet... :-)

0
9 reakcí