Dobrý den, nemá někdo zkušenost s online žádostí o vízum do Nepálu? Všude se píše, že se žádá až po příletu do Kathmandu. Doslechla jsem se, že ve Frankfurtu nás nepustí dál bez platného víza. Letíme Praha-Frankfurt-Singapur-KTM. Nedaří se mi na to najít odpověd na internetu, a nevím jestli vyplnit žádost online, a nebo se to obejde bez problému a mohu to nechat až po příletu do KTM. Předem děkuji za odpověd :) .

Nepál-víza

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

7 reakcí

Dobrý den, nemá někdo zkušenost s online žádostí o vízum do Nepálu? Všude se píše, že se žádá až po příletu do Kathmandu. Doslechla jsem se, že ve Frankfurtu nás nepustí dál bez platného víza. Letíme Praha-Frankfurt-Singapur-KTM. Nedaří se mi na to najít odpověd na internetu, a nevím jestli vyplnit žádost online, a nebo se to obejde bez problému a mohu to nechat až po příletu do KTM. Předem děkuji za odpověd :)

0

Však pokud nacházíte protichůdné informace, vyřiďte to rovnou online a jste bez problému, ne?

0 Citovat

Neni to online vizum, jen online zadost. Kdyby to s tim Frankfurtem byla pravda, tak byste kvuli te priposranosti nekterych leteckych spolecnosti museli jet pro vizum do Berlina, i kdyz mozna by to slo korespondecne. Nejspis by je ale uklidnila ta vyplnena zadost. Pro vas je to prace navic a boj s errory, ktere web neustale hlasi, co jsem cetl, ale zrejme jistota.

V Nepalu jsem byl letos a online jsem nic nevyplnoval. Temer vsichni zadaji o viza na letisti KTM, coz je samozrejme bez problemu. Pokud se to nepovede pres kiosek s pocitacem a kamerou, vyplni se papir a pridaji fotky.

To mate na 1 letence pres Singapur bez toho, ze z nejakeho duvodu chcete navstivit pred Nepalem i JV Asii? Pokud to neni zpatecni letenka, mohou chtit videt letenku z Nepalu.

0 Citovat

S errory mate pravdu, dnes to na me vyskocilo hned nekolikrat. Ja bych o tom ani nepremyslela, vsude se pise ze se zada az v KTM po priletu.  Jen me tato prihoda  trosku znervoznila.

Mame mezipristani ve Frankfurtu a potom v Singapuru. Je to jednosmerna letenka (Dlouhy let, ale super cena:)), letenku z Nepalu mame s jinou leteckou spolecnosti.  

Mozna zkusim to zadost vyplnit at mame aspon neco, kdyby nahodou :)

0 Citovat

Ikdyz ted me napadlo, ze to mozna ani ve Frankfurtu resit nebudou, kdyz prvni letime do Singapuru a ze Singapuru do KTM. 

0 Citovat

Ahoj,

taky letíme z Frankfurtu do KTM přes Muscat

Zkoušela jsem tu online žádost a nedostala jsem se přes políčko s datem narození, nešlo to vyplnit.

Rok a měsíc se podařilo, ale den.............to nešlo.

Taky jsem znejistěla  tou příhodou ve Frankfurtu.


0 Citovat

Nevíte někdo jestli se dají pořídit visa on arrival na pozemních přechodech?

0 Citovat

Odpovím si sám - dají. Ověřeno na nepálské ambasádě v Berlíně, na jejichž stánkách je i výčet hraničních přechodů, kde to jde.

0
7 reakcí